.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 09:52

Νεκρός 29χρονος αστυνομικός μετά από καταδίωξη, στον Ασπρόπυργο

Ο 29χρονος επέβαινε σε αστυνομική μοτοσυκλέτα, η οποία συγκρούστηκε με περιπολικό που επίσης συμμετείχε στην καταδιώξη.

Μία ακόμη μαύρη σελίδα για τα πρακτικά της Ελληνικής Αστυνομίας καταγράφηκε στον Ασπρόπυργο, τα ξημερώματα της σημερινής ημέρας, με έναν 29χρονο αστυνομικό να χάνει την ζωή του και έναν ακόμα να είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν νωρίτερα, περίπου 3.30 ή 4.00 τα ξημερώματα, όταν και η αστυνομία έλαβε κλήση για κλοπή αυτοκινήτου στην Νίκαια. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, εντοπίζοντας υπόπτους που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα IX, το ένα εκ των οποίων αναφέρεται ότι είναι το κλεμμένο όχημα. Αργότερα εκτυλίχθηκε καταδίωξη η οποία έφτασε μέχρι και τον Ασπρόπυργο, στην Εθνική Οδό και στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου, ενώ το ένα από τα δύο οχήματα των υπόπτων ειχε ήδη διαφύγει. 

Δυστυχώς εκεί συνέβη και το δυστύχημα, καθώς μετά από απότομο ελιγμό του άλλου αυτοκινήτου των υπόπτων, το περιπολικό που συμμετείχε στην καταδίωξη φρέναρε απότομα και η αστυνομική μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 29χρονος, προσέκρουσε στο περιπολικό. Η σύγκρουση ήταν εξαιρετικά σφοδρή με τους αστυνομικούς να εκτοξεύονται στον αέρα.

Ο σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός δίνει μάχη για την ζωή του, ενώ όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, έχει συλληφθεί το άτομο που οδηγούσε το αυτοκίνητο που καταδιωκόταν από τους αστυνομικούς. Δείτε παρακάτω, φωτογραφίες από την μοτοσυκλέτα του άτυχου αστυνομικού, που δημοσίευσαν μέσα ενημέρωσης και μαρτυρά την σφοδρότητα του ατυχήματος. 

Φωτογραφίες: Πρώτο Θέμα, iefimerida

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 10:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon