.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 15:05

Διαγωνισμός IPONE: “Κέρδισε δύο εισιτήρια για το MXGP της Imola!”

Έγινε η κλήρωση, βγήκε ο τυχερός νικητής του διαγωνισμού!

Η εταιρεία λιπαντικών IPONE, χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP, και η αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα, Ελευθερίου Α.Ε., διοργανώνουν έναν διαγωνισμό με έπαθλο δύο (2) εισιτήρια αξίας 130 ευρώ για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Imola της Ιταλίας στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον τελευταίο MXGP αγώνα της χρονιάς στην Imola της Ιταλίας είναι ο Bouzianis Vasilis, όπως ονομάζεται στο προφίλ του στο Facebook.

ipone diagonismos

Συγχαρητήρια Bouzianis Vasilis! Παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στο 211 013 5574 για να ενημερωθείς πώς και από πού θα παραλάβεις το έπαθλό σου.

Εκτός των δύο μεγάλων παγκόσμιων κατηγοριών, ο τυχερός νικητής του διαγωνισμού και ένας/μία φίλος/η του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά τον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ Γυναικών, καθώς και όλες τις κατηγορίες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ΕΜΧ που ξεκινούν από τα παιδικά 65 cc και φτάνουν ως τον προθάλαμο του Παγκοσμίου (ΕΜΧ250).

Τα εισιτήρια αφορούν μόνο την είσοδο στην πίστα για δύο άτομα και για τις δύο ημέρες του αγώνα (Σάββατο και Κυριακή), όχι τη μεταφορά ως εκεί και τη διαμονή στην Imola.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά όλους εσάς που συμμετείχατε στον διαγωνισμό και ευχόμαστε να σας “δούμε” ξανά και στους επόμενους. Μέχρι τότε καλή τύχη σε ό,τι και αν κάνετε και πάντα όρθιοι!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 15:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon