Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011 15:16

Enduro Festival 2011 - Απολογισμός

 

Και του χρόνου!

 

 

Το δεύτερο Enduro Festival έφτασε στο τέλος του, ύστερα από ένα θερμό, από άποψης προσέλευσης κόσμου, σαββατοκύριακο. Τι προσέφερε φέτος το enduro festival όμως; Η φιλική και αθρόα προσέλευση του κόσμου, ήδη από την Παρασκευή, η διαμονή περισσότερων από εξακοσίων ανθρώπων στο βουνό, μαζί, κάτω από την ίδια στέγη, τον ουρανό, ήταν η επιτυχία. Η κοινή αγάπη για την μοτοσυκλέτα, το πάρτι του Σαββάτου, οι καπνοί από τις ψησταριές που γέμιζαν με τις μεταφερόμενες μυρωδιές, το χώρο του χιονοδρομικού. Για να δεις τι ακριβώς είναι το enduro festival, πρέπει να μείνεις εκεί, να ζήσεις όπως όλοι, να μιλήσεις με γνωστούς, να ανταλλάξεις κουβέντες με νέους ανθρώπους.

Μοτοσυκλέτες η αιτία

 

Τα test rides των εταιριών BMW, Beta, Gas Gas, Husaberg, Husqvarna, Triumph, ήταν απλά ο λόγος για να βρεθούν ξανά μαζί, όλοι όσοι είχαν γλυκαθεί από την περσινή πρώτη διοργάνωση. Να οδηγήσουν ξανά νέες μοτοσυκλέτες, να φρεσκάρουν την άποψή τους για όσες είχαν οδηγήσει πέρσι, να γνωρίσουν τις δυνατότητες των on/off στο φυσικό τους περιβάλλον.

Το enduro tour συνεχίστηκε κανονικά και τις δύο μέρες, όπου τα μονοπάτια του πρωταθληματικού αγώνα enduro του 2004, αποτέλεσαν το καλύτερο πεδίο.
Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το adventure tour, κυκλώνοντας την Ζήρεια από χώμα το Σάββατο, με στάση στην Γκούρα, ενώ την Κυριακή, κινήθηκε αντίστροφα και επεκτάθηκε μέχρι την λίμνη Δόξα, στο μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου, και ξανά πίσω από τα λιβάδια όπου υπήρχαν μέχρι και άγρια άλογα.
Στα test rides της Triumph Ιντερμότο - Πειραιάς πραγματοποιήθηκε και κλήρωση ανάμεσα στους 110 τυχερούς, εκ των οποίων ένας, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί άμεσα, κέρδισε ένα Jacket της εταιρίας, με το όνομα Adventure.

Σίγουρα όλοι έμειναν ευχαριστημένοι, συμμετέχοντες και ιδιώτες, αναβάτες και μη. Το χιονοδρομικό της Ζήρειας, με το τέλος της εκδήλωσης έβγαλε τα γιορτινά του και αναμένει την 3η, πιο ολοκληρωμένη διοργάνωση, το 2012!

Γενικές φωτογραφίες


Φωτογραφίες Adventure tour


ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT