Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011 15:34

Ρεπορτάζ – Παν. συνάντηση Vstrom Hellas Forum

 


Ξεσάλωμα στην Αγία Άννα!

 


Το σαββατοκύριακο 16-18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 1η Πανελλήνια συνάντηση μελών του VSTROM HELLAS FORUM  στο club Agia Anna στην Βόρεια Εύβοια. Στην συνάντηση συμμετείχαν δεκάδες μέλη του φόρουμ από όλη την Ελλάδα που προσήλθαν από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής έως και αργά το βράδυ.

Δυνατό σαββατοκύριακο

Η βραδιά της Παρασκευής «έδειξε» πως προμηνύετε ένα «δυνατό» Σαββατοκύριακο! Τα event που είχαν οργανωθεί από τους υπευθύνους του club Agia Anna, η δυνατή ροκ μουσική αλλά και οι γνωριμίες μεταξύ των μελών, κράτησαν μέχρι πρωίας τους συμμετέχοντες σε εγρήγορση.
Την επόμενη μέρα «δημιουργήθηκαν» παρέες και πραγματοποιήθηκαν κοντινές εξορμήσεις ενώ όσοι παρέμειναν στον χώρο του club απόλαυσαν την πισίνα αλλά και συμμετείχαν σε διάφορα παιχνίδια όπως, super deal, ξύλινο ποδοσφαιράκι, κ.α. Το απόγευμα φωτογραφήθηκαν μέλη και μοτοσικλέτες στην είσοδο του club και μετά ξεκίνησαν τα μοτοκαλλιστεία, η παρουσίαση της ομάδας διαχείρισης του φόρουμ, η κλήρωση των δώρων, και τέλος, καραόκε και χορός μέχρι το πρωί.

H ημέρα της επιστροφής έφθασε, τα χαμόγελα και η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένα σε όλους του συμμετέχοντες και αφού ανανεώσαμε το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής.

Δυστυχώς στην πρώτη μας συνάντηση δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν και τα μέλη μας από την Κρήτη, όμως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 3η Πανκρήτια συνάντηση vstromers στο Φραγκοκάστελο, με την συμμετοχή μελών από όλους τους Νομούς της Κρήτης.

Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί.

Χορηγοί της Πανελλήνιας Συνάντησης

1.    motoraid-Πάτρα.
2.    motomad-Λάρισα
3.    motomarket.
4.    oilsmotoauto
5.    motoshop-Πάτρα
6.    Rideit-σχολή ασφαλούς οδήγησης
7.    Περιστεράς-ελαστικά μοτο
8.    Άαρον-ελαστικά μοτο


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Club Agia Anna που βοήθησε στην επιτυχία της συνάντησής μας στον μέγιστο βαθμό.

Φωτογραφίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Enduro Festival 2011 - Απολογισμός Ρεπορτάζ – Sinioris Racing »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT