.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 13:49

Ρεπορτάζ – Παρουσίαση Aprilia SRV 850 στην Ιταλία

 

Super scooter στην Τοσκάνη

 


Τρίτη και 13, με αναχώρηση στις 13:05, από το Gate 13, ήταν σίγουρο ότι κάτι δεν θα πήγαινε καλά. Ευτυχώς το ένα νούμερο άλλαξε, και η καθυστέρηση του αεροπλάνου έσπασε το συνεχόμενο 13άρι –αν ήμασταν προληπτικοί, σίγουρα θα είχαμε ακυρώσει το ταξίδι!  Η παρουσίαση του νέου sport mega scooter της Aprilia έγινε στην Ιταλία, στην ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης.

Βόλτες στα γύρω βουνά

Μετά από ένα ήρεμο ταξίδι, βρεθήκαμε στο Porto Ercole όπου μας περίμεναν οι υπεύθυνοι της Aprilia, για την παρουσίαση του νέου μεγάλου της sport scooter. Η παρουσίαση έγινε σε αίθουσα ξενοδοχείου, όπου αναλύθηκαν οι λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά του νέου Aprilia SRV 850. Την αμέσως επόμενη μέρα μας περίμεναν τα είκοσι λευκά και μαύρα Aprilia, για να τα οδηγήσουμε στις ορεινές διαδρομές της Τοσκάνης, και να φωτογραφηθούμε με αυτά. Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, ξεκινήσαμε την διαδρομή με τον καιρό να βρίσκεται στους 20 βαθμούς, την ώρα που στην Ελλάδα έριχνε χιονόνερο σε κάποιες περιοχές. Κινηθήκαμε σε διαδρομές με πολλές στροφές, ανηφορικούς και κατηφορικούς επαρχιακούς δρόμους, όπου ανακαλύψαμε τις τεράστιες δυνατότητες του νέου SRV στο πλάγιασμα. Εξερευνώντας τα όριά μας σαν ένα τρενάκι, ο ένας πίσω από τον άλλο, απολαύσαμε οδήγηση, αλλά και το αστείρευτο γκάζι του μεγάλου scooter που μας ώθησε προς το ξενοδοχείο με ταχύτητες που ξεπερνούσαν σε κάποια σημεία τα 200 χ.α.ω.
Έχοντας πραγματοποιήσει μία αρκετά μεγάλη βόλτα που έφτασε τα 200 χιλιόμετρα περίπου, συνδέοντας πλήθος διαδρομών, λήξαμε την παρουσίασή μας σε παραδοσιακό εστιατόριο.
Η πρώτη επαφή με το νέο scooter της Aprilia μας άφησε μία πολύ ωραία γεύση. Σύντομα θα ακολουθήσει το σχετικό άρθρο με τις λεπτομέρειες του μοντέλου.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon