Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 10:06

Ρεπορτάζ – Athens Supercross 2012

Βασιλιάς της Αθήνας ο Weston Peick

 

Με κυρίαρχο στοιχείο την δυναμική εμφάνιση νεαρών αθλητών, το Monster Energy Athens Supercross ξεσήκωσε περισσότερους από 12.000 θεατές που παρευρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 8 - 9 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

King of Athens

Ο 22χρονος αμερικανός Weston Peick (Yamaha) ταχύτατος και μεθοδικός, κατακτώντας τον τίτλο του “King of Athens”  κέρδισε και στα 2 βράδια του αγώνα, με τον νεαρό γερμανό Filip Neugebauer (Kawasaki) να κάνει την έκπληξη και να αντιμετωπίζει επάξια την «γαλλική αρμάδα» των έμπειρων Florent Richier (KTM) και Mickael Musquin (Honda) αλλά και τον καταξιωμένο αμερικανό Jason Thomas (Suzuki). Ο πρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής (Honda) ξεχώρισε για άλλη μια φορά από ελληνικής πλευράς, αναπάντεχα καλός για το είδος ο Μανώλης Σκύβαλος (Honda), με τον 19χρονο Παναγιώτη Παπίλα (Honda), τον 17χρονο Νίκο Λυρίου και τον 16χρονο Μανώλη Κρητικό (Yamaha) να υπογραμμίζουν την στόχευση στο μέλλον που έχει το ελληνικό Motocross.

Και τα 2 βράδια, το κοινό, όρθιο, ξεσηκώθηκε από τα φοβερά άλματα των freestylers, τον κορυφαίο παγκοσμίως Νορβηγό Andre Villa, τον Αμερικανό Drake McElroy και τον νεαρό –ανερχόμενο- Έλληνα, τον Νώντα Λογοθέτη.

Ιδιαίτερα ανεβασμένοι σε συνδυασμούς, «κόλπα» και πληθωρικότητα, οι καλύτεροι έλληνες αναβάτες του ΒΜΧ, έδωσαν για άλλη μια φορά το δικό τους show στην εκδήλωση, η λαμπρή ένταση της οποίας χαλάρωσε μόνο στο διάστημα της επίδειξης Babycross από 30 παιδιά ηλικίας 4-8 ετών!

Χορηγοί

Χορηγοί της διοργάνωσης: Monster Energy, ΟΠΑΠ, HONDA
Χορηγοί επικοινωνίας: MAD, RED 96,3, SENTRA FM Περιοδικό ΜΟΤΟ, bikeit.gr, enduro.gr, motorsite.gr, mxin.gr, sentragoal.gr, in2life.gr, motograndprix.gr, CITY PRESS, FREE SUNDAY, GOAL, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ.

Φωτογραφίες

{gallery}reportaz/2012/athens_supercross{gallery}

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT