.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 14:43

Ηράκλειο - Ζητούν αποζημίωση 1 εκατομμύριο για το θάνατο αναβάτη από πτώση δέντρου

Η τραγωδία είχε λάβει χώρα το περασμένο καλοκαίρι.

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν του 1 εκατομμυρίου ευρώ και άνω, για τον θάνατο του 51χρονου δικυκλιστή Παναγιώτη Μητρέλου στο Ηράκλειο της Κρήτης, αιτείται η οικογένεια του. Το δυστύχημα έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 18 Αυγούστου 2022, όταν ένα πεύκο βάρους 10 τόνων έπεσε πάνω στον άτυχο 50χρονο αναβάτη, σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστό ότι η οικογένεια του Παναγιώτη Μητρέλου, έχει καταθέσει αγωγή ζητώντας αποζημίωση για ψυχική οδύνη που υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Όπως ισχυρίζεται η πλευρά της οικογένειας, το δένδρο ήταν επικίνδυνο και είχε πάρει κλίση, καθιστώντας έτσι την πτώση του θέμα χρόνου, ενώ οι ευθύνες βαραίνουν πλήρως τον Δήμο Ηρακλείου ο οποίος δεν μερίμνησε για την ασφάλεια του εν λόγω δέντρου.

Πηγή εικόνας: Cretapost.gt

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 14:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon