.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 11:35

Υπουργείο Μεταφορών - Όροι και προϋποθέσεις διενέργειας εξ αποστάσεως μαθημάτων θεωρητικής εκπαίδευσης οδηγών και περιοδικής κατάρτισης Π.Ε.Ι.

Διευκρινίσεις για την εξ αποστάσεως διεξαγωγή των μαθημάτων θεωρητικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών όλων των κατηγοριών αδειών οδήγησης και των μαθημάτων περιοδικής κατάρτισης Π.Ε.Ι., παρέχονται με εγκύκλιο που υπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, μετά την Κ.Υ.Α. που επιτρέπει την επανεκκίνηση των σχετικών δραστηριοτήτων.

Στην εγκύκλιο διευκρινίζεται ότι όπως και στα δια ζώσης θεωρητικά μαθήματα, παραμένουν οι εξής απαιτήσεις:

- Υποβολή των προβλεπόμενων δικαιολογητικών και παραστατικών στην αρμόδια Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών

- Τήρηση των προβλεπόμενων προγραμμάτων, βιβλίων και παρουσιολογίων

- Τήρηση της προβλεπόμενης διάρκειας των μαθημάτων και των διαλειμμάτων.

Η Σχολή κοινοποιεί την πρόσκληση προς τους εκπαιδευόμενους για συμμετοχή στο μάθημα, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στον Προϊστάμενο της αρμόδιας Υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών, στον οποίο αποστέλλει και ατομική πρόσκληση συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση συνδέονται με πλήρες το ονοματεπώνυμο τους, ενώ το σύνολο των δραστηριοτήτων της γραμμής 28 της Κ.Υ.Α., συμπεριλαμβανομένων των εξ αποστάσεως μαθημάτων, δύναται να διενεργούνται έως τις 20.30.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 16:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon