.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 19:13

Suzuki Hayabusa 2021 – Έφτασε στην Ελλάδα

Η μοτοσυκλέτα που έκανε τις τρακοσάρες ψωμοτύρι επέστρεψε σε Euro 5 μορφή μετά από πολύ σύντομη απουσία και πλέον βρίσκεται τα καταστήματα του ελληνικού δικτύου της Suzuki.

Όταν έγινε γνωστό πως η Suzuki θα σταματούσε την εισαγωγή στην Ευρώπη του Hayabusa καθώς δεν ήταν συμμορφωμένο με τις προδιαγραφές Euro 5, δεν γνωρίζαμε ακόμη πως η ανανέωση της ξεχωριστής αυτής μοτοσυκλέτας ήταν ήδη δρομολογημένη.

Η τρίτη γενιά του Hayabusa βασίζεται στην υπάρχουσα πλατφόρμα, εναρμονισμένη με τις νομικές της απαιτήσεις, αλλά και εμπλουτισμένη με τις εξελίξεις που σχηματοποιούν την τελευταία δεκαετία – βλέπε κυρίως τα ηλεκτρονικά.

IMG 20210423 160721

Έχουμε πει και γράψει πολλά για το νέο Hayabusa, παρόλα αυτά όταν μάθαμε πως έχει φτάσει στην ελληνική αντιπροσωπεία δεν χάσαμε την ευκαιρία για μια βόλτα στο κατάστημα της Suzuki στην οδό Καλλιρρόης 23 για να το δούμε από κοντά. Και είναι γεγονός πως δεν μας πιάνουν συχνά τέτοιες φαγούρες…

Στη βιτρίνα του καταστήματος λοιπόν βρίσκεται πλέον σε περίοπτη θέση ένα Hayabusa, στο εντυπωσιακό του νέο μαύρο χρώμα ή, όπως λέγεται επισήμως, Glass Sparkle Black με Candy Burnt Gold.

IMG 20210423 160924

Η λιανική τιμή του νέου Hayabusa είναι γνωστή καιρό πριν καταφτάσει στην ελληνική αγορά - €21,495 - και ένα ενδιαφέρον στοιχείο που μάθαμε από τους ανθρώπους της Suzuki είναι πως όλα τα Hayabusa που αναμένονται στην πρώτη αυτή πατρίδα έχουν ήδη προπωληθεί!

Αυτά συμβαίνουν όταν κουβαλάς ένα τόσο βαρύ όνομα.

Suzuki Hayabusa - Επίσημη ελληνική ιστοσελίδα

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon