.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2017 10:41

KTM Orange Days 2017, Σέρρες

 

Σε συνθήκες πίστας!

 

Τα ORANGE DAYS κοντεύουν τις 500 συμμετοχές για φέτος!

Δίνοντας σε αναβάτες από όλη την περιφέρεια την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον στόλο μοτοσυκλετών τους για πρώτη φορά φέτος σε συνθήκες πίστας, τα ORANGE DAYS του 2017 έκλεισαν ένα Σαββατοκύριακο στις Σέρρες. Και με κάτι λιγότερο από 50 αναβάτες να βιώνουν την εμπειρία των ORANGE DAYS εντός του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, τα ORANGE DAYS κοντεύουν τις 500 συμμετοχές για φέτος!

Με την εκδήλωση να αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσπάθεια του δικτύου συνεργατών της ΚΤΜ, το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου οι μοτοσυκλέτες των ORANGE DAYS έγραψαν αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα στην γνωστή πίστα των Σερρών.

Σε ρόλο επίτιμων καλεσμένων, πλάι στους συμμετέχοντες των ORANGE DAYS, βρέθηκαν και τα περισσότερα μέλη της αγωνιστικής ομάδας KTM SKOURTAS RACING CENTER.

Τόσο ο Team Manager και πολύπειρος αναβάτης αγώνων Σάκης Σκούρτας, όσο και οι νεαροί πρωταγωνιστές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Βασίλης Κορωνάκης και Γιάννης Χάλαρης, μοιράστηκαν γνώμες και εμπειρίες με τους συμμετέχοντες στα ORANGE DAYS.

Ανάμεσα στον στόλο μοτοσυκλετών προς δοκιμή, την τιμητική του είχε το μοντέλο παραγωγής της ΚΤΜ RC 390, καθώς επίσης και μία αγωνιστική έκδοση της ίδιας μοτοσυκλέτας. Ειδικά προετοιμασμένη από την ομάδα, η εν λόγω μοτοσυκλέτα εντυπωσίασε όσους είχαν την ευκαιρία να την τεστάρουν εντός πίστας.

Συνεχίζοντας το μοναδικό τους ταξίδι σε όλη την ελληνική επικράτεια, τα ORANGE DAYS μεταφέρονται την Τετάρτη 10 Μαΐου στην πρωτεύουσα των Επτανήσων, την Κέρκυρα.

Με τον επίσημο συνεργάτη της ΚΤΜ, BIKERS & BIKES να αναλαμβάνει την διοργάνωση της έβδομης κατά σειρά φετινής στάσης των ORANGE DAYS, οι διαθέσιμες για δοκιμή μοτοσυκλέτες είναι οι εξής:

  • KTM 390 DUKE ABS
  • KTM 1090 ADVENTURE
  • KTM 1290 SUPER ADVENTURE T
  • KTM 1290 SUPER DUKE GT

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων για τα ORANGE DAYS στην Κέρκυρα μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ.: 2661/044460.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις επόμενες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.

[Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσυκλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού - κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια]

Φωτό: Χρύσανθος Οικονομίδης

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 20:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon