.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 10:41

Ρεπορτάζ - Παρουσίαση Triumph 2017

 

Στο οινοποιείο Λαζαρίδη

 

 

Του Τάκη Μανιάτη

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Triumph, Ηλιοφιλ Α.Ε., παρουσίασε επίσημα για τους δημοσιογράφους τα νέα μοντέλα 2017 της εταιρίας, στην Αττική. Το Bikeit φυσικά ήταν εκεί.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Καπανδρίτι, σε μία απόσταση 30 χιλιομέτρων από την Αθήνα, στο οινοποιείο του Κώστα Λαζαρίδη. Σε έναν καλαίσθητο χώρο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της εταιρίας που παράγει κρασί σε διάφορες ποιότητες και τσίπουρο, βρέθηκαν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι από τον χώρο της μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου, προκειμένου να συναντήσουν για πρώτη φορά συγκεντρωμένα όλα τα μοντέλα της Triumph.
Ο πρόεδρος της ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε., κος Νάσος Ηλιόπουλος, μίλησε για την 25ετή πορεία της εταιρίας και προχώρησε στην αναλυτική παρουσίαση του κάθε μοντέλου ξεχωριστά. Συγκεκριμένα, παρούσες ήταν οι μοτοσυκλέτες της σειράς Bonneville που είναι και οι σημαντικότερες για την εταιρία, με μία γκάμα που αριθμεί ήδη 9 μοντέλα! Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται οι νέες T120 και T120 Black, οι νέες Thruxton και Thruxton R, η νέα Τ100, η νέα Street Twin, η νέα Street Scrambler, η νέα Street Cup, και φυσικά η νέα Bobber, όλες υπό την σκέπη της ονομασίας Modern Classics.

Σειρά είχα τα μοντέλα της σειράς Adventure Touring, με τα Tiger 800 XR, XRX, XC, XCX, τα Tiger 1200 Explorer στις εκδόσεις XC και XCa, το Tiger 1050 Sport, καθώς και το Trophy SE που περιλαμβάνεται στην γκάμα τουρισμού.

Έγινε αναφορά στα cruisers Rocket και Thunderbird, και φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι λεπτομέρειες των νέων roadsters και supersport, Speed Triple 1050, Street Triple 765 και Daytona 675. Από τις νέες Street Triple, η Triumph επέλεξε να εισάγει μόνο την ακριβή έκδοση RS.
Έπειτα από την παρουσίαση των μοτοσυκλετών ακολούθησε οδήγηση των νέων μοντέλων σε διαδρομές γύρω από το Καπανδρίτι και την σκάλα Ωρωπού, όπου οι δημοσιογράφοι είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τις μοτοσυκλέτες και να συγκρίνουμε διαφορές.
Η εκδήλωση της Triumph έκλεισε με την ξενάγηση στο μουσείο του οινοποιείου από το έμπειρο προσωπικό αλλά και γεύμα στον χώρο. Λεπτομέρειες για κάθε μοντέλο θα διαβάσετε σε αναλυτικά τεστ του BIKEIT.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 10:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon