.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 15:01

Bosch: Νέο τμήμα αποκλειστικά για ηλεκτροκινητήρες

 

Electromobility - ένας όρος που μπαίνει στη ζωή μας

 

Ο γίγαντας Bosch ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου τμήματος στην εταιρεία, που θα ασχολείται αποκλειστικά με την έρευνα και εξέλιξη κινητήρων για ηλεκτρικά οχήματα.

Με την εξέλιξη αυτή η Bosch δείχνει τη σημαντικότητα της ηλεκτροκίνησης, ενώ στοχεύει στην επιτάχυνση της εξέλιξης στους ηλεκτρικούς κινητήρες, με τη συγκέντρωση εξειδικευμένων στον τομέα, τεχνικών και επιστημόνων.

Ο τομέας αυτό θα αποτελεί μέρος του νέου τμήματος Powertrain Solutions, που ασχολείται με τους κινητήρες και θα φέρει κοντά περίπου… 88.000 συνεργάτες, από 60 διαφορετικές γεωγραφικές θέσεις σε 25 χώρες! 

Η Bosch τονίζει πως δεν εγκαταλείπει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, συνεχίζοντας να τον εξελίσσει, καθώς ακόμα δεν είναι σαφές για το ποιος κινητήρας θα επικρατήσει, όμως την ίδια ώρα ετοιμάζεται για τη νέα εποχή.

Οι Γερμανοί υπολογίζουν πως το 2025 θα παραχθούν 20 εκατομμύρια νέα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, δίπλα σε 85 εκατομμύρια βενζινοκίνητα και ντιζελοκίνητα οχήματα.

Σημειώστε πως η εταιρεία επενδύει περί τα 400 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στην έρευνα για την ηλεκτροκίνηση, στην έρευνα για νέες μπαταρίες, και στην εξέλιξη, ενώ 1.800 ειδικοί της Bosch δουλεύουν για να σχεδιάσουν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα του μέλλοντος.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 15:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon