.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 11:33

Ρεπορτάζ - 2o Salaminiacs

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 30 Οκτωβρίου

 

Κείμενο: Μάνος Κιλημάντζος
Φωτογραφίες: Παύλος Κασίμης, Θανάσης Ξένος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το 2ο Salaminiacs enduro game που οργάνωσε ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Σαλαμίνας (SRT). 

salaminiacs 2016 10 web

Πολλές οι συμμετοχές και μοιράστηκαν στις δυο σχεδιασμένες και σηματοδοτημένες διαδρομές (hard και soft). Τα σχόλια από τους συμμετέχοντες υπήρξαν πολύ κολακευτικά, πράγμα που φορτώνει με επιπλέον ευθύνες τον Σύλλογο για τις μελλοντικές του διοργανώσεις. Η εκδήλωση υποστηρίχτηκε από ασθενοφόρο και γιατρό της τοπικής κλινικής Λιάρου, καθώς και από τους διασώστες Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.

salaminiacs 2016 15 web

Στην μέση των δυο διαδρομών (σε σημείο κοινό και για τις δυο) η οργάνωση είχε στήσει τέντα με νερά χυμούς και ισοτoνικά, καθώς και κάποια υλικά δημητριακών για την αναπλήρωση των δυνάμεων. Η καντίνα της οργάνωσης αποτέλεσε και σημείο πολύ θετικών σχολίων από τους συμμετέχοντες.

Την εκδήλωση στήριξαν πολλοί φίλοι του Συλλόγου με πρωτεργάτες τους Pourangers, ώστε να υπάρχει και φύλαξη σε σημεία που οι διαδρομές πέρναγαν από δημόσιους δρόμους, αλλά και ομάδες ελέγχου για βοήθεια σε δύσκολα σημεία.

Δηλώσεις

salaminiacs 2016 12 web

Μετά την εκδήλωση ο Σύλλογος εξέδωσε και την κατωτέρω ανακοίνωση: «Με το τέλος του 2ου Salaminiacs, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που συμμετείχαν και τίμησαν την προσπάθειά μας! Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και ειλικρινά ελπίζουμε να μείνατε όλοι ευχαριστημένοι. Κι επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, σας υποσχόμαστε του χρόνου ένα ακόμη καλύτερο 3o Salaminiacs. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους χορηγούς/υποστηρικτές της προσπάθειά μας. Ειδικά η "καντίνα" μας εντυπωσίασε  Πάμε για τα καλύτερα λέμε και σας θέλουμε κοντά μας!»

salaminiacs 2016 14 web

Ο πρόεδρος του ΣΜΑΣ (SRT), Θανάσης Ξένος εκανε κι αυτός την δική του ανακοίνωση: «Θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στη 2η διοργάνωση Salaminiacs ,τα χαμόγελα στα πρόσωπα όσων τερμάτισαν μας δίνουν δύναμη χαρά και ικανοποίηση ,και ευχάριστο άγχος για το 3ο Salaminiacs! Που θα πρέπει να είναι καλύτερο από αυτό που κατά γενική ομολογία ,επιτυχώς τελείωσε .Για να γίνει όμως όλο αυτό συνέβαλαν παρά πολλοί που πρέπει να ευχαριστήσω διπλά! Και αυτοί είναι: τα μέλη του συλλόγου μας, ο ερυθρός Σταύρος και οι διασώστες, την κλινική Λιαρος για το νοσοκομειακό και το γιατρό ,τους χορηγούς μας και τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα των Pourangers που σχεδόν με όλο το δυναμικό της μας βοήθησε στη ρύθμιση της κυκλοφορίας στα κομμάτια που υπήρχε άσφαλτος. Ραντεβού του χρόνου!»

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 11:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon