.
Κατηγορία Zero Engineering
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 12:17

Zero SR/F 2019 – Νέες πληροφορίες

Ισχύς, αυτονομία και τιμή για το ψηλότερο ράφι

Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα με την κυκλοφορία του πρώτου teaser από τη Zero, το επερχόμενο νέο της μοντέλο SR/F πρόκειται να παρουσιαστεί επισήμως στις 25 Φεβρουαρίου 2019.

Επισήμως άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν, αλλά ο Αμερικανικός Τύπος κυκλοφορεί τώρα κάποιες ενδιαφέρουσες – όσο και ανεπιβεβαίωτες – τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με το νέο μοντέλο της Καλιφορνέζικης εταιρείας.

Μαθαίνουμε λοιπόν πως το SR/F προορίζεται να κοσμήσει το ψηλότερο ράφι της γκάμας της Zero, προσφέροντας το ισχυρότερο πακέτο της ως τώρα.

Με μια μεγάλη μπαταρία, η χωρητικότητα της οποίας εκτιμάται πως θα είναι γύρω στα 20 kWh, θα αποδίδει στη γειτονιά των 120 ίππων και η αυτονομία του θα φτάνει ως τα 190-200 χιλιόμετρα με μια φόρτιση (μικτή χρήση πόλης-αυτοκινητοδρόμου).

Κρίνοντας από τα 4 μοντέλα που παράγει τώρα η Zero, η λογική λέει πως και το SR/F θα προσφέρεται με διάφορες επιλογές μπαταριών, αλλά αν η βασική του έκδοση διαθέτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τότε μπορούμε να μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα που θα κοιτά στα μάτια τον βενζικοκίνητο ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαβάζουμε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, η νέα μοτοσυκλέτα θα είναι μια streetfighter εντυπωσιακής σχεδίασης, αλλά είναι εξίσου πιθανό να δούμε μια διπλή παρουσίαση, με μια ντυμένη έκδοση δίπλα του που θα φορά πλήρες φέρινγκ.

Όταν μιλάμε για “πάνω ράφι”, αυτό συνδέεται άμεσα με τις φήμες που θέλουν τη λιανική τιμή του SR/F να ξεκινά από τη γειτονιά των $20,000 – €17,500 με την ισοτιμία της 15/1/2019.

Πηγή

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 12:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Zero SR/F - Teaser Video Zero Motorcycles SR/F – Νέα φωτογραφία teaser »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon