.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 24 Μαϊος 2016 11:25

Triumph Street Triple 765 - Spy pic

 

Περισσότερα κυβικά και 4 εκδόσεις, το 2017

 

Εμφανίστηκε στο διαδίκτυο η πρώτη "spy pic" από το επερχόμενο Triumph Street Triple του 2017, που καλά πληροφορημένες πηγές θέλουν να διαθέτει κινητήρα με αυξημένο κυβισμό, και πιθανό όνομα Street Triple 765.

Εκατό κυβικά ακόμη λοιπόν για το νέο Street Triple, το οποίο στη μοναδική φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το βρετανικό Visor Down φαίνεται να διαθέτει διαφορετικά σε μέγεθος και σχήμα καλύμματα συμπλέκτη και κάρτερ, τόσο από το 675, όσο και από το Tiger 800. Διαφορές δείχνει να έχει και η κεφαλή, και πιθανότατα να μιλάμε για εντελώς νέο κινητήρα, και όχι για μια υπερκυβισμένη έκδοση του 675.

Το πλαίσιο δεν δείχνει διαφορετικό από εκείνο του Street Triple 2016, ενώ ούτε εμφανισιακά θα πρέπει να περιμένουμε έντονη διαφοροποίηση από το φετινό μοντέλο.

Ενδιαφέρον έχει το νέο ψαλίδι που διαθέτει ίδιο σχήμα με το... υποπλαίσιο! Η εξάτμιση για την ώρα είναι ακόμα κρυμμένη κάτω από τη μοτοσυκλέτα, αν και ίσως οι Euro 4 αλλάξουν το τελικό, στην τελική μορφή της μοτοσυκλέτας.

Η μοτοσυκλέτα αναμένεται να παρουσιαστεί το 2017, σε τουλάχιστον 4 εκδόσεις. Μια βασική έκδοση, και 3 ακόμα με διαφορετικό ύφος, ακριβότερα περιφερειακά (Ohlins, Brembo, κ.α., αντί για Kayaba, Nissin, κλπ), και κινητήρα με 3 διαφορετικά στάδια απόδοσης! Η βασική έκδοση θα παράγει κοντά στους 110 hp, η έκδοση R 115 hp, και οι RS & RT κοντά στους 120 hp.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Μαϊος 2016 22:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph Scrambler: spy pics Barbour International Triumph Thruxton R - BIT2 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon