.
Κατηγορία Triumph
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 12:56

Triumph – «Μυστηριώδης» Street Triple με πολλές αλλαγές εθεάθη σε δοκιμές

Με εντυπωσιακό «αγωνιστικό» ψαλίδι, ολόγυμνο και με κάποιες ύποπτες βάσεις για fairing – έρχεται επιτέλους μια Daytona 765;

Η Triumph ανανέωσε ριζικά το Street Triple 765 RS μόλις πέρσι, οπότε είναι μάλλον πολύ νωρίς να μιλά κανείς για εκ νέου αλλαγές στην μοτοσυκλέτα αυτή -εκτός, αν στο Hinckley συμβαίνει κάτι πολύ δραστικό. Τι είναι λοιπόν, αυτή η μοτοσυκλέτα που συνέλαβε ο κατασκοπευτικός φακός; Καλή ερώτηση!

Είναι σαφές, ότι το μοντέλο δοκιμών που βλέπουμε εδώ είναι βασισμένο βαρέως στο υπάρχον Street Triple 765. Κάποια σημεία επάνω του προκαλούν το ενδιαφέρον, όπως το κατάφωρα αγωνιστικό ψαλίδι (ουάου!), ένα κατά τα φαινόμενα νέο αλουμινένιο πλαίσιο με τρύπες σε στρατηγικά σημεία, αλλά και ένα απλούστατο κυκλικό φωτιστικό σώμα εμπρός που φαίνεται δανεισμένο από το Trident, όπως επίσης και μια οθόνη-όργανο τοποθετημένη ιδιαίτερα χαμηλά. Παράλληλα, υπάρχει ένα νέο αλουμινένιο υποπλαίσιο που «σηκώνει» την ουρά ιδιαίτερα ψηλά. Οπότε, όπως και να το κάνουμε, αυτό δεν είναι ένα ακόμα απλό Street Triple.

Τι ετοιμάζει εδώ η Triumph; Μπορεί να δοκιμάζει την επιτυχημένη -και με την αγωνιστική βούλα- πλατφόρμα του Street Triple και του κινητήρα του, έτσι ώστε να φέρει την νέα Daytona 765, ως σκληροπυρηνικό, ανόθευτο, «παλιού τύπου» supersport; Οι ρεπόρτερ που ασχολήθηκαν με το θέμα το πιστεύουν και εμείς, θα πούμε απλώς ότι οι ενδείξεις για αυτή την κατεύθυνση είναι αρκετές. Ωστόσο, τα πάντα είναι σενάρια μέχρι να βγουν περαιτέρω πληροφορίες στο φως -ή οποιαδήποτε επιβεβαίωση από επίσημα χείλη. Πιθανόν δε, αυτό να καθυστερήσει, καθώς το εξωτερικό ρεπορτάζ τοποθετεί τις εξελίξεις στο 2026. 

 

Πηγή/φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 13:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon