.
Κατηγορία Triumph
Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 10:43

Triumph Bonneville Speedmaster 2021 - Euro 5 αναβάθμιση

Δίπλα στις υπόλοιπες εκδόσεις Bonneville του 2021 ανανεώθηκε και η Speedmaster, που πλέον πληροί τις Euro 5 προδιαγραφές, διαθέτει πιο εύστροφο κινητήρα, βελτιωμένο πιρούνι και πιο άνετη σέλα.

Η Bonneville με το πιο ισχυρό custom / cruising στιλ, η Speedmaster δέχτηκε κι αυτή τα βελτιωτικά χάδια της Triumph για το 2021, αρχίζοντας από τον υγρόψυκτο και ψεκαστό δικύλινδρο κινητήρα των 1.200 κ.εκ., που διαθέτει ελαφρύτερες μάζες (στρόφαλο και αντικραδασμικό άξονα), για πιο εύστροφη λειτουργία και πιο άμεση απόκριση στο γκάζι.

Η Speedmaster αποδίδει 10,8 kgm ροπής στις 3.850 rpm, με το 90% της ροπής να είναι διαθέσιμη μέχρι και τις 5.750 rpm, ενώ η επίσημη ιπποδύναμη ανακοινώνεται στους 77 hp στις 6.100 rpm.

Δύο είναι τα Riding modes (Road & Rain), ενώ η μοτοσυκλέτα διαθέτει ABS και Traction Control, και ο συμπλέκτης διαθέτη υποβοήθηση για να μην κουράζει το χέρι του αναβάτη.

Τα διαστήματα σέρβις είναι αραιά, στα 16.000 χιλιόμετρα, νέο και μεγαλύτερης διαμέτρου είναι το πιρούνι των 47 mm της Showa, ενώ υπεύθυνη για τα φρένα είναι η Brembo.

Η σέλα είναι εξαιρετικά χαμηλή, στα 705 mm, ενώ για το 2021 τόσο η σέλα του αναβάτη όσο και του συνεπιβάτη έχουν περισσότερο αφρώδες υλικό, και νέο σχήμα για μεγαλύτερη άνεση.

Νέο είναι το design στο στρογγυλό όργανο, που συνδυάζει αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις.

Τα φώτα είναι full LED, ενώ ο προβολέας διαθέτει ένα νέο DRL LED φως.

Για τον αναβάτη που θέλει να «καστομάρει» το Speedmaster του, η Triumph παρέχει 79 γνήσια αξεσουάρ, με τα οποία μπορεί κανείς να το φέρει ακριβώς στα μέτρα του.

Τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει το νέο Speedmaster είναι 3, μαύρο, κόκκινο και διχρωμία λευκού μαύρου, με γραμμές βαμμένες στο χέρι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon