.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 16:58

Triumph Rocket 3 R Black & Rocket 3 GT Triple Black 2021

Η Triumph παρουσίασε τις ειδικές εκδόσεις Rocket 3 R Black & Rocket 3 GT Triple Black 2021, σε περιορισμένη παραγωγή 1.000 μοτοσυκλετών έκαστη, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη «κακία» και... μαυρίλα στο εμβληματικό τέρας των 2.500 κ.εκ.!

Το Rocket 3 R Black θα κυκλοφορήσει σε μαύρο χρώμα με ματ και γυαλιστερό φινίρισμα, με μαύρα σήματα στο ρεζερβουάρ και μαύρες όλες σχεδόν τις λεπτομέρειες πάνω του.

Από την άλλη, το Rocket 3 GT Triple Black θα κυκλοφορήσει μεν επίσης σε μαύρο, που σπάει όμως την απόλυτη μαυρίλα με δυο τόνους σκούρου γκρι.

Όσον αφορά στις μαύρες λεπτομέρειες, ίσως καλύτερα θα ήταν να σας πούμε τι δεν είναι μαύρο πάνω στις 2 νέες εκδόσεις. Το καπάκι του ρεζερβουάρ, το πλαίσιο των οργάνων, οι… δαγκάνες της Brembo, οι μανέτες και τα ακρόμπαρα… το πιάσατε το νόημα.

Carbon είναι το μπροστινό φτερό, και κάπου εδώ τελειώνουν οι διαφορές από την «βασική» Rocket 3. Ενώ θα περιμέναμε τη βρετανική εταιρεία να είχε εξοπλίσει τις 2 νέες εκδόσεις με αρκετό έξτρα εξοπλισμό, αυτό δεν έγινε.

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν διαφορές, με τον κτηνώδη τρικύλινδρο κινητήρα των 2.500 κ.εκ. να παράγει 164.6 hp / 6.000 rpm και 22,5 kgm / 4.000 rpm.

Στις αναρτήσεις βρίσκουμε το ανάποδο πιρούνι των 47 mm της Showa και ένα μονό αμορτισέρ της ίδιας εταιρείας, αμφότερα πλήρως ρυθμιζόμενα.

Στα φρένα τη δουλειά έχει αναλάβει η Brembo με ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες M4.30 Stylema μπροστά, το ηλεκτρονικό οπλοστάσιο είναι υπέρ-πλήρες, ενώ η TFT οθόνη οργάνων παρέχει πληθώρα πληροφοριών.

Το στεγνό βάρος δίνεται στα 291 κιλά για την Rocket 3 R Black και στα 294 κιλά για την Rocket 3 GT Triple Black.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon