.
Κατηγορία Triumph
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 09:26

Triumph Rocket 3 Storm 2024 – Είναι αυτό το πρώτο teaser;

Ένα... σπαρτιατικό βιντεάκι στα κοινωνικά δίκτυα, μας θυμίζει ότι η βρετανική εταιρεία ετοιμάζει κάτι για το οποίο σας είχαμε ήδη μιλήσει.

Πριν από κάποιες ώρες, η Triumph κοινοποίησε ένα σύντομο, αλλά απόλυτα σαφές και περιεκτικό βίντεο στα κοινωνικά μας δίκτυα, προφανώς προετοιμάζοντας μας για ένα νέο μοντέλο μοτοσυκλέτας. Από το ύφος του βίντεο, μαντεύει κανείς ότι μάλλον μιλάμε για μια νέα Rocket 3 ή μια νέα έκδοση αυτής, κάτι που έχει ήδη ειδησεογραφική βάση.

Πιο συγκεκριμένα, από τον Φεβρουάριο σας μεταφέραμε το ρεπορτάζ περί άφιξης δύο νέων Rocket 3 Storm, που θα έχουν ισχύ αυξημένη στο επίπεδο των 182 ίππων, από τον τερατώδη τρικύλινδρο κινητήρα των 2.5 λίτρων, αλλά και  μείωση του βάρους τους. Προς το παρόν δεν έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερα πράγματα, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό περιμένουμε να δούμε επίσημα στις 19 Μαρτίου, την ημερομηνία που αναφέρεται στο βίντεο.

Μέχρι εκείνη την στιγμή, δείτε και εσείς το κλιπάκι και πείτε μας τι πιστεύετε, παρακάτω...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 09:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon