.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 14:25

Triumph Speed 400 και Scrambler 400X με custom χρώματα στην Ινδία

Η Triumph προσφέρει στους Ινδούς πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα 400άρια μοντέλα σε ειδικούς χρωματισμούς με επιπλέον αντίτιμο.

Η Triumph έκανε δυναμικό ξεκίνημα στην Ινδία με τα νέα της Speed 400 και Scrambler 400X που κατασκευάζονται στη χώρα από τη Bajaj Auto, διαθέτοντάς τα στα ίδια χρώματα που γνωρίζουμε και στα ευρωπαϊκά μοντέλα.

Ωστόσο ένας αντιπρόσωπος της Triumph στην πόλη Pune της Ινδίας προφέρει επιπλέον τη δυνατότητα στους πελάτες του να επιλέξουν από μια ευρύτερη γκάμα χρωματισμών, καθώς διαθέτει διάφορους custom συνδυασμούς, όπως κίτρινο, λευκό, ασημί και συνδυασμό μαύρου με κόκκινο.

triumph 400 custom 3

Η βαφή γίνεται αποκλειστικά το ρεζερβουάρ από τη συγκεκριμένη επιχείρηση και επιβαρύνει την τιμή των μοτοσυκλετών κατά 15,000 ρουπίες, ή περίπου 165 ευρώ με βάση την ισοτιμία της 14/3/2024.

triumph 400 custom 2

Προφανώς δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δούμε αυτήν την ινδική πρωτοβουλία να φτάνει και στην Ευρώπη.

Πηγή: ZigwheelsGaadiwaadi

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 14:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon