.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 14:12

Triumph Scrambler 1200 Bond Edition - My name is Bond. Scrambler Bond.

Για να γιορτάσει περαιτέρω τη συνεργασία της με τον θρυλικό πράκτορα 007 στη νέα του ταινία “No Time to Die”, η Triumph παρουσίασε μια ειδική έκδοση Scrambler 1200 Bond Edition.

Όπως σας έχουμε γράψει στο παρελθόν, στην ταινία “No Time to Die” -την 25η ταινία της σειράς- η Triumph Scrambler 1200, αλλά και η Tiger 900, κάνουν εμβληματική εμφάνιση, με την βρετανική εταιρεία να αφήνει έτσι το σημάδι της στην διάσημη -και εξαιρετικά κερδοφόρα- κινηματογραφική αυτοκρατορία του James Bond.

Η Triumph Scrambler 1200 Bond Edition πρόκειται να παραχθεί μόλις σε 250 αντίτυπα, ενώ θα φέρει την ίδια βαφή με τη μοτοσυκλέτα της ταινίας -βλ. μαύρο χρώμα παντού, και μεγάλο logo Triumph στο ρεζερβουάρ.

Η μοτοσυκλέτα φέρει 2 εξατμίσεις της Arrow, με το logo “007” στο προστατευτικό τους, ενώ η σέλα αναγράφει “Bond Edition” στο πίσω μέρος της. Η ίδια φράση αναγράφεται και στην τιμονόπλακα -μαζί με τον αύξοντα αριθμό της εκάστοτε μοτοσυκλέτας-, ενώ το “007” βρίσκεται και στα πλαϊνά καπάκια.

Το ωραίο είναι πως τα όργανα είναι personalized, και όταν τα ανοίγεις, βλέπεις το logo των ταινιών του 007!

Κι αν η νέα ταινία του Bond θα καθυστερήσει να βγει στις αίθουσες λόγω Κορωνοϊού, δεν συνέβη το ίδιο και με τη συλλεκτική μοτοσυκλέτα του από την Triumph, η οποία αναμένεται να βρει σύντομα τον δρόμο της προς τους 250 τυχερούς νέους ιδιοκτήτες.

Η τιμή της μοτοσυκλέτας, προς το παρών παραμένει άγνωστη.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 14:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon