.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 16:30

Triumph Tiger Explorer 1200 2018

 

Ανανεωμένο και με πιο πλούσιο εξοπλισμό!

 

Η βρετανική MCN δημοσίευσε μια κατασκοπική φωτογραφία ενός Tiger Explorer 1200 ΧCx, που όπως όλα δείχνουν θα φέρει αρκετές αλλαγές για το 2018, οι οποίες όμως είναι ακόμα άγνωστό αν θα εφαρμοστούν και σε υπόλοιπες εκδόσεις.

Η μοτοσυκλέτα δοκιμαζόταν στην Ισπανία, κοντά στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Triumph στην Ιβηρική και το γεγονός ότι αυτή φαίνεται να είναι ολοκληρωμένη και έτοιμη για παράγωγη ίσως να σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί επισήμως πολύ σύντομα, στην έκθεση του Μιλάνου.

Σε ότι αφορά στην μάσκα, στο μοντέλο του 2018 φαίνεται να έχει μια πιο δυναμική σχεδίαση και μικρότερο όγκο, ενώ στο κέντρο της δεσπόζει ένα νέο σώμα προβολέων, το οποίο σύμφωνα πάντα με την MCN, φέρει LED μονάδες.

Μεγεθύνοντας την φωτογραφία, αποκαλύπτεται επίσης μια σχεδόν κατακόρυφη σειρά LED στα άκρα, στοιχείο που μάλλον καταδεικνύει την ύπαρξή cornering light συστήματος. H MCN κάνει λόγο και για μια TFT οθόνη 5 ιντσών, παρόμοια με αυτή του νέου Street Triple, που θα αντικαταστήσει πλήρως τον προηγούμενο πίνακα οργάνων, ενώ αναφέρεται και νέο τελικό (πού το είδαν;) το οποίο θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις σε σχέση με αυτό που αντικαθιστά, ενώ θα φέρει carbon στεφάνι στο τελείωμα του.

Οι προβολείς ομίχλης που φαίνονται ξεκάθαρα στην φωτογραφία, θα αποτελούν πιθανότητα εξοπλιστικό στοιχείο των ακριβών εκδόσεων, με δυνατότητα τοποθέτησης ως extra στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμα, ενώ τις αλλαγές συμπληρώνουν οι νέας σχεδίασης χούφτες, καθώς και μιρκές σχεδιαστικές αλλαγές στα πλαστικά του fairing και της ουράς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 09:35

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon