.
Κατηγορία Piaggio
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 15:10

Piaggio MP3 Life Support - Ειδική έκδοση για υπηρεσίες άμεσης βοήθειας

Στην 30η εορταστική επέτειο των Υπηρεσιών Άμεσης Βοήθειας της Ιταλίας παρουσιάστηκε το τρίκυκλο όχημα Piaggio MP3 Life Support που χρησιμοποιείται από υπηρεσίες άμεσης βοήθειας πολλών χωρών.

Η σπέσιαλ έκδοση Life Support του MP3 διαθέτει 2 φάρους και 2 σειρήνες μπροστά, ένα κοντάρι με φάρο πίσω, ανακλαστικά αυτοκόλλητα και βαφή της εκάστοτε υπηρεσίας άμεσης βοήθειας στην οποία εντάσσεται.

Επιπρόσθετα διαθέτει ένα μεγάλο top box και πλαϊνές τσάντες (που δεν φορά στις φωτογραφίες), για έξτρα αποθηκευτικό χώρος 142 λίτρων, ώστε να μπορεί ο αναβάτης να κουβαλά ιατρικό εξοπλισμό όπως απινιδωτή, κολάρα ακινητοποίησης, γάζες, κύλινδρο οξυγόνου, ορούς, κ.α.

Το Piaggio MP3 Life Support χρησιμοποιείται από τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας πολλών χωρών συμπεριλαμβανομένων και της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Αυστραλίας και του Ισραήλ, με το τελευταίο να διαθέτει στόλο 650 MP3 Life Support!

Τώρα η Piaggio παρουσίασε ένα MP3 Life Support στην έκδοση για τον Ιταλικό Ερυθρό Σταυρό, που θα είναι από τους πρώτους που θα χρησιμοποιήσουν το όχημα στην Ιταλία, μετά την τροποποίηση του νόμου που έγινε στα τέλη του 2021, και πλέον επιτρέπει τη χρήση μοτοσυκλετών ως οχημάτων άμεσης βοήθειας.

Χάρη στις μικρές διαστάσεις του MP3 Life Support σε σχέση με τα αυτοκίνητα και τα ασθενοφόρα, το τρίκυκλο της Piaggio μπορεί να επέμβει ταχύτατα σε ατυχήματα, κάνοντας τη διαφορά σε καταστάσεις όπου η έγκαιρη επέμβαση μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ένα Piaggio Liberty 125 γλυκό σαν σοκολάτα Piaggio 1 Feng Chen Wang »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon