.
Κατηγορία Moto Guzzi
Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 10:07

Moto Guzzi V85 – Δόθηκε το “ok” για παραγωγή!

 

Το 2019 στις αγορές

 

Το ιδιαίτερο concept που παρουσίασε η Moto Guzzi στο Μιλάνο τον περασμένο Νοέμβριο, το adventure V85, προκάλεσε αίσθηση και συζητήθηκε αρκετά. Η Guzzi επιχείρησε δύο πράγματα: από την μια να παρουσιάσει τον νέο V2 κινητήρα της στα 850 κ.εκ. και από την άλλη να επανατοποθετηθεί, έστω και με ένα concept, στην κατηγορία των adventure.

Τελικά η υποδοχή του V85 φαίνεται ότι ήταν τέτοια, που η Moto Guzzi πήρε τελικά την απόφαση να προχωρήσει στην παραγωγή του. Βέβαια αυτό δεν ήταν κάτι που προκάλεσε έκπληξη, αφού ήδη έχει δημιουργηθεί ένα micro site για το μοντέλο…

Σε κάθε περίπτωση, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι τα πρώτα V85, θα διατεθούν στην αγορά στις αρχές του 2019, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε επίσημη παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής, τουλάχιστον 2 με 3 μήνες νωρίτερα, ίσως το φθινόπωρο φέτος.

Για τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλες λεπτομέρειες, ακόμη δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Για την ακρίβεια, περιμένουμε να μάθουμε και το πλήρες όνομα της μοτοσυκλέτας, αφού η Guzzi, είχε ζητήσει από το κοινό, να συμμετάσχει επί της διαδικασίας, ρίχνοντας ιδέες.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 11:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon