.
Κατηγορία Moto Guzzi
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 14:08

H Moto Guzzi κατέθεσε πατέντα για το επερχόμενο V85

 

Η έκδοση παραγωγής δείχνει πολύ κοντά στο περσινό πρωτότυπο

 

Η Moto Guzzi ουδέποτε έκρυψε την πρόθεσή της να βγάλει στην παραγωγή το πρωτότυπο V85 που έδειξε πέρυσι στην EICMA 2017. Ο κόσμος το καλοδέχτηκε εξαρχής, η μοτοσυκλέτα βγάζει εμπορικά νόημα και οι συνθήκες δείχνουν κατάλληλες.

Σε αυτό το κλίμα λοιπόν, μετά τη δημιουργία αφιερωμένου microsite και τη δημόσια διαβούλευση για το όνομα, η Guzzi κατέθεσε στην Αυστραλία πατέντα με τη μοτοσυκλέτα όπως εκτιμάται πως θα είναι στην πραγματικότητα στην έκδοση παραγωγής της. Όσοι ποθήσατε ή απλά θαυμάσατε το πρωτότυπο του Μιλάνου, μάλλον θα χαρείτε να μάθετε πως τα σχέδια της πατέντας απεικονίζουν μια μοτοσυκλέτα ουσιαστικά πανομοιότυπη.

Οι αλλαγές είναι ελάχιστες και δυσδιάκριτες, με το μεγαλύτερο τελικό εξάτμισης να είναι ίσως το πιο αναμενόμενο σημείο. Το ρεζερβουάρ επίσης δείχνει λίγο μικρότερο και πιο απαλό στις καμπύλες του, ειδικά στο πίσω μέρος, άντε να δει κανείς και την πίσω δαγκάνα που τοποθετείται κάτω από το ψαλίδι αντί για πάνω.

Κατά τα λοιπά, το V85 με τα 80 αλογάκια του μοιάζει έτοιμο να παρουσιαστεί στην ερχόμενη EICMA τον Νοέμβριο, όπου όλοι εικάζουν πως θα αποτελεί το μεγάλο νέο στο περίπτερο της Moto Guzzi.

Δείτε τις απεικονίσεις της πατέντας - σε ασπρόμαυρο τα νέα σχέδια, έγχρωμο το περσινό πρωτότυπο. Βλέπετε καμιά διαφορά;

053018 moto guzzi v85 concept

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 14:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon