.
Κατηγορία Zontes
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 13:02

EICMA 2023 – Zontes 703 Adventure Concept

Εμφανίστηκε στο Μιλάνο, μία από τις πρώτες μοτοσυκλέτες της Zontes που θα φέρουν τον νέο τρικύλινδρο εν σειρά κινητήρα.

Στα πλαίσια της έκθεσης του Μιλάνου, η Zontes παρουσίασε μεταξύ άλλων, και μία Adventure Concept μοτοσυκλέτα, ονόματι 703F ή 703 Super Adventure, ανάλογα με την πηγή. Πρόκειται για μία από τις πρώτες μοτοσυκλέτες που θα χρησιμοποιούν τον νέο, τρικύλινδρο κινητήρα της εταιρείας.

Από το όνομα τους, καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για μοτέρ 700 κυβικών, ενώ με τις λίγες πληροφορίες που είναι ακόμα διαθέσιμες, το μοτέρ θα αποδίδει τουλάχιστον 100 ίππους. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα...

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 13:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon