.
Κατηγορία Yamaha
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 11:31

Yamaha Fazzio - Νέο υβριδικό scooter για την Ασία

Η Yamaha παρουσίασε το Fazzio Hybrid, ένα ακόμη υβριδικό scooter για τις ασιατικές αγορές που πολύ θα θέλαμε να δούμε και στην Ευρώπη, με τον ηλεκτροκινητήρα να βοηθά το έτερο μοτέρ εσωτερικής καύσης για τα πρώτα 3 δευτερόλεπτα επιτάχυνσης, χαρίζοντας καλύτερες επιδόσεις που βοηθούν ιδιαίτερα όταν είστε δικάβαλος, φορτωμένος, ή εκκινείτε σε ανηφόρα.

Μετά τα Nozza Grande και Grand Filano, η Yamaha παρουσιάζει ένα ακόμα υβριδικό scooter για τις αγορές της Ασίας, που ακούει στο όνομα Fazzio Hybrid. Όπως βλέπετε, η Yamaha πιστεύει στα υβριδικά μοτέρ για δίκυκλα, αν και για την ώρα δεν έχει φέρει κανένα από τα μοντέλα της στην Ευρώπη.

Το Fazzio Hybrid είναι όσο smart & trendy επιτάσσουν τα ασιατικά πρότυπα, με όμορφο design που παντρεύει Vespa στιλ με σύγχρονο scooter, ενώ οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν το Fazzio σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Στην καρδιά του Fazzio χτυπά ένας υβριδικός, προηγμένος κινητήρας με τεχνολογία Blue Core, που συνδυάζει έναν μονοκύλινδρο, τετράχρονο και ψεκαστό βενζινοκινητήρα 124.86 κ.εκ. με απόδοση 8.3 hp και με ένα κιλό ροπής. Κατά την εκκίνηση, ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ (Electric Power Assist) για το οποίο η Yamaha δεν αναφέρει δύναμη, βοηθά τον βενζινοκινητήρα για τα πρώτα 3 δευτερόλεπτα, χαρίζοντας δυνατότερες επιταχύνσεις από στάση.

Στον τομέα της τεχνολογίας, η keyless εκκίνηση συνδυάζεται και με σύστημα Start&Stop για μέγιστη οικονομία καυσίμου και ελαχιστοποίηση ρύπων, αλλά και με σύστημα One-Push Start (πιέζεις άπαξ τη μίζα και εκείνη γυρίζει μέχρι να βάλει μπροστά το scooter) ενώ το Fazzio έχει και δυνατότητες συνδεσιμότητας (τηλεφωνία, κ.α.) μέσω του app Yamaha Y-Connect.

Το Fazzio ζυγίζει μόλις 95 κιλά, έχει ρεζερβουάρ 5.1 λίτρων καυσίμου, ενώ παρότι υβριδικό, έχει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 17,8 λίτρων κάτω από τη σέλα. Στους αποθηκευτικούς χώρους προσθέστε και τα 2 ντουλαπάκια στην ποδιά, ένα εκ των οποίων είναι κλειστό και έχει και φορτιστή για smartphone.

Στο θέμα “στιλ” ο αναβάτης μπορεί να τοποθετήσει 3 αξεσουάρ αποσκευών και διχτυών στο Fazzio, αλλά και κάποια διαφορετικά ανταλλάξιμα πλαστικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon