.
Κατηγορία Yamaha
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 13:34

Yamaha Grand Filano – Είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Delight;

Ένα πολύ όμορφο retro scooter που η Yamaha έχει έτοιμο για την Ασία, αλλά ακόμα όχι για την Ευρώπη... αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει εύκολα.

Πριν λίγες ώρες, κυκλοφόρησαν διεθνώς και πάλι οι πληροφορίες για ένα μοντέλο που η Yamaha διαθέτει προς το παρόν στην Ασία, αλλά θα μπορούσε να φέρει και στην Ευρώπη. Μιλάμε για το Grand Filano, ένα στιλάτο scooter με ρετρό στοιχείοα και προφανή τον αστικό προσανατολισμό.

Το μοντέλο είναι κυβισμού 125 κυβικών, τα «τέλεια κυβικά» για νέους χρήστες εδώ στην Ευρώπη, ιδίως μετά την εξίσωση διπλωμάτων A1 και αυτοκινήτου, που ελκύει περισσότερους αναβάτες από ποτέ, στα scooter. To μοντέλο γίνεται διαθέσιμο σε πολλούς χρωματισμούς, ενώ παρά το ότι διατηρεί την νεορετρό ταυτότητα του, είναι αισθητά ανανεωμένο στην εμφάνιση σε σχέση με το Delight, στα σημεία – το οποίο Delight έχει ήδη αρκετά χρόνια παρουσίας στην αγορά μας. Το νέο Grand Filano έχει επίσης πλήρη φωτισμό LED, ασύρματο κλειδί, συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο, σύστημα Start-Stop και μια LCD οθόνη ενδείξεων. Κάτω από την σέλα υπάρχει φωτιζόμενος χώρος 27 λίτρων, όπως και θήκη για ποτήρια/μπουκάλια στην εσωτερική ποδιά και επίπεδο πάτωμα.

Πρόσφατα, η Yamaha ανακοίνωσε το Grand Filano και για την αγορά της Ινδίας και εδώ βασίζονται οι νέες φήμες για την έλευση του στην Ευρώπη: Οι προδιαγραφές ρύπων της Ινδίας, είναι σχεδόν όμοιες με τις Euro 5, ήτοι το μοντέλο θα μπορούσε να ετοιμαστεί χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ο χρόνος θα μας δείξει.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 13:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon