.
Κατηγορία Victory
Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 20:41

Victory Empulse TT 2016

 

Η Brammo Empulse R άλλαξε!

 

 

Λίγο καιρό πριν, η Polaris εξαγόρασε την εταιρία κατασκευής ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών Brammo, κι έτσι πλέον είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τέτοιων μοτοσυκλετών. 

Λίγο καιρό πριν επίσης, η Brammo Empulse RR έκανε το αγωνιστικό ντεπούτο της στο Isle of Man TT, με τα χρώματα της Victory, σημειώνοντας έτσι μία νέα αρχή για το αμερικανικό εργοστάσιο. Έτσι, με νέο όνομα πλέον, η μοτοσυκλέτα που παρουσιάζει η ''μαμά'' Polaris θα πωλείται ως Victory και το μοντέλο θα είναι το Empulse TT - μπορείτε να φανταστείτε εύκολα από που βγαίνουν τα αρτικόλεξα!
Σε σχέση με την Brammo, η Victory Empulse TT έχει μεγαλύτερη μπαταρία +10% και συνεχόμενη απόδοση 10.4 kWh, στενότερο πίσω ελαστικό, από 180 σε 160 και νέα σέλα.
Η μοτοσυκλέτα της Victory διαθέτει φρένα της Brembo με ακτινικές δαγκάνες μπροστά, ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα, μονό αμορτισέρ πίσω και ποδόφρενο κανονικό όπως στις συμβατικές μοτοσυκλέτες.

Με την απόδοση να είναι ικανή για επίτευξη ταχύτητας 180 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την Victory, που έχει ήδη δοκιμάσει τον κινητήρα στο Isle of Man.

Με ένα νέο σύστημα μετάδοσης στον πίσω τροχό, η Empulse TT προσφέρει περισσότερη πρόσφυση σε σχέση με την Brammo. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Brammo δεν πήγε τόσο καλά σε πωλήσεις στο συγκεκριμένο μοντέλο, οπότε θα πρέπει να δούμε τώρα με το νέο όνομα, ως Victory, τι νούμερα θα πετύχει.
Σίγουρα η Brammo - Victory πλέον, έχει πιο αναγνωρίσιμο όνομα παγκοσμίως οπότε το marketing θα είναι καλύτερο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 09:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Victory Combustion Concept »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon