.
Κατηγορία Vespa
Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 13:57

EICMA 2022 - Vespa GTV 300 ΗΡΕ 2023 – Τεχνολογική αναβάθμιση

Νέα ψηφιακή οθόνη, LED φώτα παντού, έλεγχος χωρίς κλειδί και ο ισχυρότερος κινητήρας που έχει φορεθεί ποτέ σε Vespa.

Η κλασικότερη σειρά μοντέλων της Vespa, η GTV με το χαρακτηριστικό στρογγυλό φανάρι τοποθετημένο χαμηλά στο μπροστινό φτερό, επιστρέφει με ανανεωμένη εμφάνιση και τον μονοκύλινδρο κινητήρα 300 HPE (High Performance Engine) με απόδοση 23.8 hp.

Πλέον όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, ενώ τα όργανα της Vespa είναι πλήρως ψηφιακά, με μια οθόνη LCD να γεμίζει το στρογγυλό ρολόι, έτοιμη για να δεχτεί το κιτ συνδεσιμότητας Vespa MIA που προσφέρεται στον προαιρετικό εξοπλισμό.

09

Η μπροστινή όψη της GTV 300 ολοκληρώνεται με μια πορτοκαλιά μάσκα, αλλά και με νέας σχεδίασης “γραβάτα” που διατρέχει κατακόρυφα στο κέντρο της την ποδιά καταλήγοντας χαμηλά σε πορτοκαλιές γρίλιες.

Οι πορτοκαλιές λεπτομέρειες συνεχίζονται με μια διπλή διαγώνια λωρίδα στα πλαϊνά πίσω καπάκια της Vespa, καθώς και με πινελιές στις σκουρόχρωμες ζάντες, φτιάχνοντας μια παιχνιδιάρικη αντίθεση με το ματ γκρίζο-μπεζ (Beige Avvolgente Opaco) φόντο του κορμιού της.

05

Ένα νέο στοιχείο που τονώνει την πρακτική πλευρά της νέας GTV είναι ο keyless έλεγχος μέσω του νέου ασύρματου κλειδιού που δε χρειάζεται πια να βγει από την τσέπη για να τεθεί το σκούτερ σε λειτουργία, αρκεί να βρεθεί κοντά του.

Μια θύρα φόρτισης βρίσκεται στο ντουλαπάκι της ποδιάς για την εύκολη και ασφαλή φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ στον τομέα της ασφάλειας η Vespa διαθέτει ακόμη το σύστημα traction control ASR και σύστημα αντιμπλοκαρίσματος στα φρένα, ABS.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon