.
Κατηγορία Vespa
Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 09:59

Vespa - Επετειακές εκδόσεις GTS & Primavera για τα 75 χρόνια από την ίδρυση της φίρμας

Από τις 23 Απριλίου 1946, την ημέρα κατάθεσης των πατεντών της πρώτης Vespa, μέχρι το 2021. Εβδομήντα πέντε χρόνια ιστορίας, για ένα εμβληματικό δίτροχο. Και για τον εορτασμό της 75ης επετείου της Vesppa, ο οίκος της Pontedera παρουσίασε 2 πανέμορφες ειδικές εκδόσεις των Primavera και GTS.

Οι επετειακές εκδόσεις αφορούν τις Primavera στα 50, 125 και 150 κυβικά και τις GTS στα 125 και 300 κυβικά, ενώ θα είναι διαθέσιμες από τον Μάρτιο και μόνο για το 2021.

Το χρώμα των «Vespa 75th» είναι το «Giallo 75th», ένα original μεταλλικό κίτρινο χρώμα, δημιουργημένο ειδικά για τη νέα επετειακή σειρά, ως φόρος τιμής των χρωμάτων που ήταν στη μόδα το 1940.

Το νούμερο 75 βρίσκεται στα πλαινά τμήματα του μεταλλικού κοστουμιιού, αλλά και στο μπροστινό φτερό, ενώ η παραδοσιακή «γραβάτα» στο μπροστινό μέρος του scooter, είναι βαμμένη σε pyrite κίτρινο.

Σπέσιαλ είναι και η σέλα από νουμπούκ δέρμα, σε smoke γκρι, ενώ γκρι είναι και οι ζάντες, και άφθονες οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων της γραβάτας, του σήματος στο μπροστινό φτερό, του πλαισίου των οργάνων, του καλύμματος του τελικού εξάτμισης, των καθρεπτών, και στην GTS μόνο, των αναδιπλούμενων μαρσπιέ συνεπιβάτη.

Χρωμιωμένη είναι και η σχάρα αποσκευών, ενώ εκεί θα βρείτε μια στρογγυλή τσάντα από Νουμπούκ δέρμα, που το σχήμα της αντιγράφει την γνωστή θήκη του έξτρα τροχού που είχαν παλιά οι Vespa!

Η τσάντα διαθέτει λουρί για να την κρεμάτε στον ώμο, ενώ κουμπώνει στη σχάρα με ένα μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης και έρχεται με αδιάβροχο κάλυμμα.

Πίσω από την ποδιά θα βρείτε και μια πλακέτα της έκδοσης.

Κάθε «Vespa 75th» θα έρχεται με ένα Welcome kit, που περιλαμβάνει ένα μεταξωτό κασκόλ, ένα ειδικό Owner’s book, μια ατσάλινη vintage πλακέτα Vespa και 8 συλλεκτικές καρτ-ποστάλ με εικόνες από τις 8 δεκαετίες ιστορίας της Vespa.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon