.
Κατηγορία Vespa
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 12:39

EICMA 2021 – Vespa Elettrica RED 2022

Η ηλεκτρική Vespa βάφεται ολοκόκκινη για να στηρίξει τόσο επικοινωνιακά όσο και έμπρακτα τις προσπάθειες της φιλανθρωπικής οργάνωσης RED.

Η σύμπραξη του ομίλου Piaggio με την οργάνωση RED κρατά από το 2017, όταν και παρουσίασε την Vespa 946 RED, ενώ ακολούθησε η ανάλογη έκδοση Primavera RED το 2020. Φέτος παρουσιάστηκε στο Μιλάνο το τρίτο μοντέλο αυτής της ειδικής σειράς, βασισμένο στην Elettrica.

Για το τυπικό της υπόθεσης να αναφέρουμε πως η κανονική αναγραφή του μοντέλου είναι (Vespa Elettrica) RED, καθώς η οργάνωση (RED) επισήμως εσωκλείει το όνομά της σε παρενθέσεις.

Μηχανικά δεν υπάρχει καμιά διαφορά από το μοντέλο που ήδη κυκλοφορεί στις αγορές, πλην της κόκκινης βαφής.

Αυτό που θα κάνει τη διαφορά ωστόσο είναι τα 100 δολάρια ΗΠΑ που δωρίζονται στη RED από κάθε αγορά ενός κόκκινου μοντέλου της σειράς αυτής, για να προστεθούν στο Παγκόσμιο Κεφάλαιο (Global Fund) στο οποίο συνεισφέρει και η RED.

Η RED σχηματίστηκε με στόχο της συγκέντρωση πόρων για την καταπολέμηση μιας πασίγνωστης και μακρόχρονης πανδημίας, αυτής του AIDS, ενώ εσχάτως δραστηριοποιείται και στην υποστήριξη των θυμάτων της πιο πρόσφατης πανδημίας covid.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon