Κατηγορία SYM
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 09:31

SYM Cruisym - Επίσημο Video

 

Το νέο high-tech GT Scooter της SYM, έρχεται στην Intermot!

 

Το νέο GT Scooter Cruisym της SYM έρχεται στην Intermot 2016, σε 125 και 300 κυβικά, με κονσόλα που συνδέεται με το smartphone του αναβάτη, υποδοχή για action camera με έλεγχο από τα όργανα, και άλλα τεχνολογικά καλούδια.

cruisym3

Από ότι φαίνεται και στο βίντεο, το Cruisym, πέρα από την πολύ προσεγμένη και όμορφη σχεδίαση του, θα διαθέτει εντυπωσιακά LED φωτιστικά σώματα τόσο εμπρός όσο και πίσω, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους (2 full-face κράνη και άλλα αντικείμενα κάτω από τη σέλα), ακόμα και...

cruisym

...σύνδεση με το Smartphone του αναβάτη, αλλά και με action camera!

Δείτε το βίντεο. 

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 12:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube