.
Κατηγορία SYM
Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 16:55

SYM ADX125 2023 - Νέο crossover σκούτερ

Με το ADX125 η SYM προσθέτει στη γκάμα της ένα σκούτερ που έλειπε από τη φαμίλια της Α1 κατηγορίας.

Το νέο ADX125 συνδυάζει μια πρωτίστως ασφάλτινη βάση με εμφάνιση adventure, ενώ κάτω από τα περίτεχνα πλαστικά του κουστούμια κρύβεται ο υγρόψυκτος μονοκύλινδρος τετραβάλβιδος κινητήρας που γνωρίζουμε ήδη από μοντέλα όπως το Jet X 125.

Με μέγιστη απόδοση 12.5 hp στις 8,000 rpm και 1.2 kgm στις 6,500 rpm, κυλά σε τροχούς 13 ιντσών μπροστά και πίσω ντυμένους με λάστιχα για ελαφριά on-off χρήση.

ADX 125 9

Στον εξοπλισμό του διακρίνεται το σύστημα traction control – που φέτος έχει προστεθεί στο μεγαλύτερο μέρος της γκάμας της SYM, οθόνη έγχρωμη TFT 5 ιντσών με αυτόματη ρύθμιση ημέρας και νύχτας (λευκό και μαύρο υπόβαθρο), keyless έλεγχο δεύτερης γενιάς, παροχή γρήγορης φόρτισης QC3.0, όλα τα φώτα του είναι LED, ενώ το ρεζερβουάρ καυσίμου χωρά 15 λίτρα.

Σταματά με δύο δισκόφρενα, 260 mm με διπίστονη δαγκάνα μπροστά και 230 mm πίσω, ενώ προσθέτει το κάτι παραπάνω (που δεν είναι υποχρεωτικό στην Α1) με τη μορφή δικάναλου ABS.

ADX 125 16

Βασικά χαρακτηριστικά

Επιθετική Σχεδίαση –LED προβολείς και DRL
Η σχεδίαση του ADX αποπνέει ένα γοητευτικό δυναμισμό, με επιφάνειες γεμάτες γωνίες και ένα επιθετικό “βλέμμα”, χάρη στους δίδυμους LED προβολείς και τα επίσης LED φώτα ημέρας (DRL).

Σύστημα ABS
Το ADX 125 είναι ένα από τα λίγα scooter της κατηγορίας του που είναι εφοδιασμένο με ένα εξελιγμένο σύστημα ABS, εμπνέοντας ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε κάθε φρενάρισμα ανεξαρτήτως συνθηκών του οδοστρώματος.

ADX125 HEADLIGHT

Στάνταρ Traction Control στον Εξοπλισμό
Το σύστημα traction control ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό του ADX 125, εκμηδενίζοντας κάθε πιθανότητα γλιστρήματος του πίσω τροχού λόγω μειωμένης πρόσφυσης.

LED Πίσω Φωτιστικό Σώμα
Το ιδιαίτερο σχήμα της ουράς στο ADX τονίζεται από το LED πίσω φωτιστικό σώμα, που δίνει μια μοναδική όψη στο μικρό urban adventure scooter της SYM.

ADX125 DEPOSIT SPACE

Αποθηκευτικός Χώρος για Ένα Κράνος
Κάτω από τη σέλα του ADX υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος.

Σύστημα Keyless και Θύρα USB
Το ADX διαθέτει σύστημα keyless για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ δίπλα στον κεντρικό διακόπτη είναι τοποθετημένη η θύρα USB για τη φόρτιση του τηλεφώνου του αναβάτη.

ADX125 KEYLESS

Σύστημα A.L.E.H.
Το σύστημα A.L.E.H. είναι μια ειδικά σχεδιασμένη μέθοδος στήριξης του κινητήρα, η οποία εκμηδενίζει το φαινόμενο ανύψωσης στις απότομες επιταχύνσεις. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει σταθερότητα και καλύτερες επιδόσεις στις εκκινήσεις, ενώ αυξάνει και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια ελιγμών με πιο υψηλές ταχύτητες.

TFT Οθόνη με Αυτόματη Προσαρμογή
Εντυπωσιακή και ιδιαίτερα πρακτική η TFT οθόνη του ADX, διαθέτει τρία εξατομικευμένα θεματικά interfaces για να επιλέξει ο αναβάτης αυτό που του ταιριάζει. Εκτός των χρήσιμων και ευανάγνωστων πληροφοριών που προβάλλει, διαθέτει και τη δυνατότητα αυτόματης μεταβολής του φόντου, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος.

ADX125 SCREEN ANIMATION

Adventure Χάραξη Ελαστικών
Η χάραξη των ελαστικών πρώτης τοποθέτησης της Kenda, τονίζουν τον adventure χαρακτήρα του ADX. Με μελετημένες αυλακώσεις για την απομάκρυνση του νερού, προσφέρουν τη δυνατότητα για οδήγηση και σε χωματόδρομους.

Monoshock Πίσω Ανάρτηση
Το σχεδόν οριζόντια τοποθετημένο πίσω αμορτισέρ, είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να προσφέρει άνεση και ταυτόχρονα σωστές αποσβέσεις, προσδίδοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

ADX125 ALEH SYSTEM

Χαμηλά Τοποθετημένο Ρεζερβουάρ
Το ρεζερβουάρ του ADX είναι τοποθετημένο χαμηλά, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση των μαζών και τη διατήρηση του χαμηλού κέντρου βάρους, ενώ παράλληλα γίνεται εύκολα και ο ανεφοδιασμός, χωρίς να απαιτείται να κατέβει ο αναβάτης από τη σέλα. Η χωρητικότητά του είναι στα 15 λίτρα και σε συνδυασμό με την κατανάλωσή των 2,6L/100km (WMTC3) η αυτονομία του μπορεί να ξεπεράσει τα 500 χιλιόμετρα!

Υγρόψυκτος Κινητήρας Υψηλών Επιδόσεων
Ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας του ADX αποδίδει 12,3 ίππους και 11,5 Nm ροπής. Ο ψεκασμός της Continental φροντίζει για τη σωστή αναλογία μείγματος ανά πάσα στιγμή, επιτυγχάνοντας επιδόσεις και οικονομία.

ADX 125 1

Το νέο SYM ADX125 είναι διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης ΑΕ με λιανική τιμή €3,595.

Ιστοσελίδα μοντέλου: https://sym.gr/model/adx-125/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 17:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon