.
Κατηγορία SYM
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 10:34

EICMA 2021 - SYM HUSKYADV 2022

Η μόδα με τα Scooter... περιπέτειας αγκαλιάζεται και από τη SYM, η οποία στο Μιλάνο παρουσίασε το HUSKYADV, που διαθέτει σκληροτράχηλο στιλ και δεν το φοβίζουν ούτε οι ανωμαλίες του οδοστρώματος, ούτε κι οι βατοί χωματόδρομοι.

Με chunky design, ελαστικά διπλής χρήσης και φυσούνες στο πιρούνι, το HUSKYADV πατά στον δρόμο που χάραξαν τα X-ADV της Honda, διαθέτοντας μονοκύλινδρο, τετράχρονο, υγρόψυκτο και ψεκαστό κινητήρα 150 κ.εκ. με απόδοση 15 hp / 7.500 rpm και 1.5 kgm / 6.000 rpm. Καλός ο 150άρης κινητήρας, αλλά καλύτερος θα ήταν για την Ευρώπη ένας 125άρης, ώστε να πιάσει την Α1 κατηγορία.

Τα φώτα είναι full LED, και κάτω από τους προβολείς έχουμε και όμορφα LED DRL φώτα.

Στα όργανα έχουμε μια πολυτελή TFT έγχρωμη οθόνη με αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού, ενώ στις αναρτήσεις βρίσκουμε ένα συμβατικό πιρούνι και ένα μονό αμορτισέρ πίσω, οριζόντια τοποθετημένο.

Το HUSKYADV φέρει το πανέξυπνο σύστημα A.L.E.H. της SYM που αποτρέπει το σήκωμα του κινητήρα στις επιταχύνσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα στο κράτημα, όπως είχαμε δει πρόσφατα στην δοκιμή του Symphony ST 200 από το ΒΙΚΕΙΤ.

Το ρεζερβουάρ του HUSKYADV είναι ιδιαίτερα μεγάλο, με χωρητικότητα 15 λίτρων, που σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση του scooter θα σας επιτρέψει ακόμα και... ταξίδια, πριν χρειαστεί να ανεφοδιαστείτε.

Δεν θα μπορούσε να λείπει και μια θύρα USB για τη φόρτιση του smartphone του αναβάτη, ενώ στην παρουσίαση του scooter η SYM δεν αναφέρει τίποτα για τους αποθηκευτικούς χώρους του HUSKYADV.

Οι τροχοί είναι 13 ιντσών, το μεταξόνιο βρίσκεται στα 1.380 mm, και το ύψος σέλας στα 780 mm.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2021 - SYM Joyride 300 2022 EICMA 2021 - SYM Maxsym TL 508 TCS 2022 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon