Κατηγορία SYM
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 11:00

SYM JET14 - Ελληνικό Video

 

Καλογυρισμένο & έξυπνο, από την Γκοργκόλης Α.Ε.

 

Δείτε ένα καλαίσθητο βίντεο μικρής διάρκειας για το νέο Euro 4 scooter SYM JET14, με υπεύθυνο παραγωγό την ελληνική αντιπροσωπεία Γκοργκόλης Α.Ε.

Είναι σπάνιο πράγμα να βλέπουμε βίντεο ελληνικών αντιπροσωπειών για τα νέα τους μοντέλα, καθώς η παραγωγή ενός έστω και μικρού σε διάρκεια βίντεο χρειάζεται χρόνο, σκέψη και budget.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. είναι δραστήρια στον παραπάνω τομέα, με το τελευταίο της βίντεο να έχει για θέμα το SYM JET14, με τα γυρίσματα να έχουν γίνει σε hangar αεροδρομίου, αλλά και με πλάνα από την Αθήνα.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε το ΤΕΣΤ του BIKEIT ΕΔΩ.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 11:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SYM - Απάντηση σε KYMCO και Yamaha; SYM FNX 2018 - Teaser Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube