.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 14:43

Suzuki V-Strom 800DE Rally - Νέα έκδοση για την Γαλλία

Το ολοκαίνουργιο V-Strom, φορτωμένο με πολλά –και απαραίτητα – «καλούδια» για σκληρότερη χρήση εκτός δρόμου.

Το νέο Suzuki V-Strom 800 που παρουσιάστηκε για το 2023, έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση στην κατηγορία των μεσαίων Adventure και πολλοί το θεωρούν, ως την κίνηση που η Suzuki έπρεπε να έχει κάνει εδώ και καιρό –τουλάχιστον, όσον αφορά μια μοτοσυκλέτα με περισσότερο εκτός δρόμου χαρακτήρα. Τώρα, το φως της δημοσιότητας είδε η νέα  Suzuki V-Strom 800DE Rally Edition, για την αγορά της Γαλλίας.

Πρόκειται για μία εμπλουτισμένη με εξοπλισμό και ελαφρώς «πειραγμένη» στα ηλεκτρονικά, έκδοση της V-Strom 800DE. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Bridgestone AX41 με τακούνια, ποδιά προστασίας κινητήρα, προστατευτικά καπακιών μοτέρ και κάγκελα προστασίας στα πλαϊνά, ενώ η νέα Rally έκδοση φέρει επίσης μοναδικά για την περίσταση γραφικά.

Στα ηλεκτρονικά, η μονάδα ελέγχου της μοτοσυκλέτα ρυθμίστηκε έτσι ώστε να προσφέρει και την χαρτογράφηση «G» από το Gravel, η οποία επιτρέπει περισσότερο σπινάρισμα του πίσω τροχού στο χώμα, ενώ και το ABS της μοτοσυκλέτας μπορεί να απενεργοποιηθεί για τον πίσω τροχό. Το όλο κιτ της νέας έκδοσης κοστίζει 1.299 ευρώ για την αγορά της Γαλλίας, ενώ ακόμα είναι άγνωστο αν η V-Strom 800DE Rally Edition θα έρθει και σε άλλες αγορές και, κατ’ επέκταση, στην δική μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 14:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon