.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 11:53

Suzuki - Η V-Strom 800DE θα γίνει σημείο αναφοράς, δεν λέμε όχι σε «δρομίσια» έκδοση

Δηλώσεις για την νεότευκτη V-Strom 800DE έκανε η Suzuki και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους την δημιούργησε ως «ξεκάθαρα εκτός δρόμου» μοτοσυκλέτα.

Με τα μεσαία Adventure να αναγεννιούνται τα τελευταία χρόνια, η Suzuki πήρε ορθά την απόφαση να συμμετάσχει στην αγορά, με την προσφορά μιας ολοκαίνουργιας μοτοσυκλέτας –της V-Strom 800DE. Ο επικεφαλής του τμήματος μοτοσυκλετών και προϊόντων θαλάσσης της Suzuki Ιταλίας, Paolo Ilariuzzi, μίλησε για την νέα μοτοσυκλέτα και υπογράμμισε τους λόγους για τους οποίους η Suzuki πιστεύει πολύ σε αυτή.

Ο Ilariuzzi δήλωσε συγκεκριμένα: «Η V-Strom 800DE είναι μια μοτοσυκλέτα που δεν κάνει συμβιβασμούς, η σχεδίαση της επικαλείται τις τελευταίες τάσεις της μάρκας μας χωρίς να χάνει τις αναφορές στα ιστορικά μοντέλα του παρελθόντος (…) η V-Strom 800DE προσφέρει τα καλύτερα εντός και εκτός δρόμου, χάρη στον νέο κινητήρα και τα νέα μας ηλεκτρονικά με ρυθμίσεις εκτός δρόμου, που θα επιτρέψουν μια ασφαλέστερη εμπειρία για αρχάριους και έμπειρους αναβάτες. Είναι μια μοτοσυκλέτα γεννημένη για πραγματική χρήση εκτός δρόμου. Έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και θα γίνει σημείο αναφοράς στην κατηγορία»

Παράλληλα, ο Ilariuzzi δεν αρνήθηκε την παρουσίαση μιας νέας έκδοσης της V-Strom 800DE, στραμμένη περισσότερο προς την χρήση δρόμου: «Δεν έχουμε μια τέτοια μοτοσυκλέτα τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθει. Θα έχει εμπρός τροχό 19 ιντσών, που είναι καλύτερος για χρήση δρόμου.». Παράλληλα, ο Ilariuzi εξήγησε τον λόγο για τον οποίο το νέο V-Strom 800DE δεν έχει cruise control: «Είναι μια συνειδητή επιλογή μας. Το πακέτο ηλεκτρονικών της μοτοσυκλέτας είναι πολύ πλούσιο και ολοκληρωμένο και είναι σχεδιασμένο να ικανοποιήσει τις ανάγκες όσων οδηγούν εκτός δρόμου».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 12:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon