.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 13:11

Suzuki V-Strom 150 – Πατέντες και τεχνικά χαρακτηριστικά

Στον ασιατικό ειδικό τύπο κυκλοφόρησαν οι πατέντες αλλά και ορισμένα σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά για μια νέα έκδοση του V-Strom στα 150 κυβικά, έκδοση που θα θέλαμε να δούμε στο μέλλον και στην Ευρώπη στα 125 κ.εκ..

Οι πατέντες κυκλοφόρησαν υπό το όνομα της Haojue, της εταιρείας που συνεργάζεται η Suzuki στην Κίνα, και δείχνουν ένα καλαίσθητο 125άρι μοντέλο, με design που παραπέμπει στο V-Strom, αλλά και με μερικές όμορφες νέες λεπτομέρειες όπως ο προβολέας.

Η μοτοσυκλέτα θα βασίζεται στο γυμνό Haojue DR160, αλλά ο σχεδιασμός θα είναι Adventure, με τον ψεκαστό μονοκύλινδρο, αερόψυκτο, τετράχρονο κινητήρα των 162 κ.εκ. να αποδίδει 14.7 ίππους / 8.000 rpm.

Ο LED προβολέας είναι πολύ πιο όμορφος και μαζεμένος από εκείνον του V-Strom 250, συνδυάζεται με LED φλας, ενώ η μοτοσυκλέτα θα διαθέτει δικάναλο ABS, κάτι που της δίνει τη δυνατότητα να πάρει αργότερα και Euro έγκριση για τις «δικές μας» αγορές, πιιιθανώς ως V-Strom 125.

Η μοτοσυκλέτα φέρει χυτές ζάντες 10 μπράτσων, 19άρη μπροστά και 17άρη πίσω τροχό, διπλό φτερό μπροστά, τόσο στον τροχό όσο και ψηλότερα, tubeless ελαστικά, συμβατικό πιρούνι και μονό πίσω αμορτισέρ.

Αναμένουμε να δούμε πρώτα τη μοτοσυκλέτα ως Haojue DR160 Adventure, και κατόπιν με το logo της Suzuki.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon