.
Κατηγορία Suzuki
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 16:24

Suzuki Hayabusa – Αποκάλυψη νέων σχεδίων, τι αποκαλύπτουν για το κιβώτιο

Πρόκειται για το μοντέλο του οποίου η παρουσίαση την νέας έκδοσης του, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον δίτροχο κόσμο. Το νέο Hayabusa βάζει δύσκολα στην Suzuki αφού είναι υποχρεωμένη να κάνει πολλές υπερβάσεις και να ξεπεράσει μια μοτοσυκλέτα θρύλο, μέσα σε ένα περιβάλλον όλο και πιο αυστηρών προδιαγραφών.

Οι φήμες που έχουν ακουστεί για το νέο Hayabusa είναι δεκάδες και πολλές από αυτές υπερβολικές, οπότε όταν έχουμε κάποια στοιχεία στα χέρια μας, αυτό κάνει την ζωή όλων ευκολότερη…

Στην αρχή της χρονιάς λοιπόν (2019), παρουσιάστηκαν κάποια σχέδια, όπου και απεικόνιζαν ένα σύστημα αυτόματου ελέγχου του κιβωτίου ταχυτήτων και του συμπλέκτη. Όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ, δεν περιγραφόταν μια πλήρως αυτόματη διαδικασία στις αλλαγές των ταχυτήτων αλλά μια ημιαυτόματη εφαρμογή.

Τώρα ένα νέο σχέδιο, απεικονίζει το Hayabusa με συμβατικό λεβιέ ταχυτήτων, χωρίς περιέργους μηχανισμούς να παρεμβαίνουν μεταξύ ατού και του κιβωτίου. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Η πιο απλή εξήγηση, είναι ότι η μοτοσυκλέτα, όταν παρουσιαστεί, θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, μια με “απλό” μηχανισμό κιβωτίου και μια με το ημιαυτόματο σύστημα αλλαγών, που παρουσιάστηκε στην πρώτη σειρά σχεδίων.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί προς το παρόν να αποκλείσει οτιδήποτε άλλο σαν πιθανότητα, ωστόσο η αρχή του “ξυραφιού του Όκαμ” προστάζει να δείξουμε όλη αυτοσυγκράτηση στις εικασίες μας…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 16:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon