.
Κατηγορία Suzuki
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 13:32

Suzuki SV 650 Rally Concept – Πως θα σας φαινόταν;

“Φωτιά” έχει πάρει τελευταία η κατηγορία των μεσαίων Αdventure (μεσαία λέμε πλέον αυτά κάτω από τα 1000 κ.εκ.)… νέο Tenere 700, KTM 790 Adventure, Guzzi V85TT, φήμες για “μικρό Africa”, στα σκαριά και ο νέος Τίγρης 800 από την Triumph, πραγματικά χαμός!

Η Suzuki είχε και έχει αδιάλειπτη παρουσία με το V-Strom 650 στην κατηγορία, πόσο μάλλον με την πιο πρόσφατη έκδοση XT, ενώ ετοιμάζεται και  το νέο DR Big, το οποίο θα προσδώσει μια “φρέσκια παρουσία” του Hamamatsu, στα μεγάλα Adventure.

Ωστόσο τα 650 κ.εκ. και ο χαρακτήρας των V-Strom 650 δεν φαίνεται να ακολουθούν αυτό που διαμορφώνεται ως τάση, δηλαδή περισσότερα κ.εκ. και πιο περιπετειώδης χαρακτήρας, στην κατηγορία.

Ο γνωστός… “προβοκάτορας” Oberdan Bezzi λοιπόν, με άλλη μια από τις εξαιρετικές ιδέες του, προτείνει μια εύκολα υλοποιήσιμη λύση στην Suzuki, για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας  πάνω της. Mε βάση το πλαίσιο χωροδικτύωμα και το μοτέρ του SV 650, δημιουργεί μια “ψηλόφτερη”, Οn-Off μοτοσυκλέτα, με πραγματικές 50-50 δυνατότητες μεταξύ ασφάλτου και χώματος.

Αναρτήσεις με μεγαλύτερες διαδρομές, ακτινωτές ζάντες σε διατάσεις 19” μπροστά και 17” πίσω, ελαστικά με “σοβαρό τακούνι”, προστατευτική ποδιά και φυσικά ένα ταιριαστό για την περίπτωση body work, λιτό και ανθεκτικό. Τελειώνουμε με ένα τελικό από την Akrapovic και βουαλά, χαμηλό βάρος και απέριτη κατασκευή με σοβαρές εκτός δρόμου δυνατότητες, ικανή να προκαλέσει ονειρώξεις σε κάθε “περιπετειώδη” αναβάτη!

Ποιος θα έλεγε όχι σε κάτι τέτοιο; Πόσο μάλλον αν το concept θα μπορούσε να “γεννήσει” άλλες δύο εκδόσεις, μια χαμηλότερη, με πιο ήπιο χαρακτήρα και περισσότερες δυνατότητες στην άσφαλτο και μια SM.

Suzuki ακούει;  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon