.
Κατηγορία Suzuki
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 16:27

Suzuki – Νέoς χρωματικός συνδυασμός για το V-Strom 250

Από την Ιαπωνία μας έρχεται η είδηση για την επιλογή ενός νέου χρωματικού συνδυασμού στον “βενιαμίν” της οικογένειας των  V-Strom, δηλαδή στην έκδοση 250.

Ο συνδυασμός αυτός ονομάζεται Pearl Nebula Black / High Tech Silver Metallic και προφανώς είναι ο συνδυασμός μαύρου με ασημί. Ωστόσο, όπως μπορεί να δει κανείς και στις φωτογραφίες, υπάρχουν πρόσθετα γραφικά και διακοσμητικά αυτοκόλλητα, σε σχέση με τις υπόλοιπες γνωστές χρωματικές επιλογές, που εντοπίζονται στο ράμφος, στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ και σε ένα μικρό τμήμα, πλάι και κάτω από την σέλα.

5fa93e923ee57b9ecf6206dafb7af82c78a5eb96 xlarge

Βλέπουμε επίσης, ότι σε αυτή την χρωματική επιλογή, το V-Strom διατίθεται με κόκκινα “σιρίτια” στις ζάντες, ένα στοιχείο που κανονικά προσφέρεται ως προαιρετικό αξεσουάρ. Όλα συνηγορούν λοιπόν στο ότι πρόκειται για μια special χρωματική έκδοση της μοτοσυκλέτας, η οποία θα διατίθεται με μια πρόσθετη επιβάρυνση στην τιμή, κάτι το οποίο συνηθίζει η Suzuki σε όλη την έκταση της γκάμας της.

Ακόμα δεν έχει υπάρχει κάποια πληροφορία για το ποσό της επιβάρυνσης αυτής (υπενθυμίζουμε, μιλάμε πάντα για την Ιαπωνία), ενώ κατά πάσα πιθανότητα, ο χρωματικός αυτός συνδυασμός, θα ανακοινωθεί ως επιλογή για τις ευρωπαϊκές αγορές, τον Νοέμβριο, στο Μιλάνο, κατά την διάρκεια της έκθεσης EICMA.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα χρώματα, παραμένουν οι επιλογές μπλε / μαύρο, κόκκινο / μαύρο και κίτρινο / μαύρο. 

  046762f5dbac27ee14cf84956b9c49b9443213b7 xlarge

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon