Κατηγορία Suzuki
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 12:34

Suzuki Katana 1135 R SE – Οι φήμες επιστρέφουν, μαζί με νέες πληροφορίες!

Την άνοιξη, το γνωστό προβοκατόρικο ιαπωνικό περιοδικό Young Machine, είχε ανάψει τα πρώτα “φυτίλια”, κάνοντας λόγο για μια νέα, "special"  έκδοση του Katana, της Suzuki, το οποίο θα έφερε κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με την “απλή” έκδοση.

Τότε δεν είχαν δοθεί περισσότερες πληροφορίες γύρω από αυτό, όμως οι Ιάπωνες, με την γνωστή επιμέλεια τους επέστρεψαν, με στοιχεία αλλά και με μια γραφιστική αναπαράσταση του φημολογούμενου μοντέλου.

Σύμφωνα με το Young Machine, λοιπόν, η 1135 R έκδοση του Katana, θα φέρει το USD πιρούνι και τα φρένα του υπάρχοντος GSX-R 1000R, καθώς και ένα νέο ψαλίδι, με θηριώδη διατομή.

Ο κινητήρας όπως και το πλαίσιο θα εξακολουθούν να προέρχονται από το K5 GSX-R, ωστόσο γίνεται λόγος για την ενσωμάτωση του πλήρους πακέτου των ηλεκτρονικών βοηθημάτων από το “τρέχων” GSX-R 1000R, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως να υπάρξουν και αλλαγές στο μοτέρ.

Η θέση οδήγησης θα είναι επίσης πιο επιθετική, με τα μαρσπιέ να έχουν τραβηχτεί πιο πίσω και με την τοποθέτηση clipon, ενώ η εξάτμιση, θα προέρχεται –κατά παράδοση- από την Yoshimura.

Πιθανό ή όνειρο θερινής νυκτός; Δεν ξέρουμε αν όντως υλοποιηθεί ακριβώς έτσι μια νέα έκδοση του Katana αλλά η αλήθεια είναι ότι η Suzuki, μας “χρωστάει” μια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT