.
Κατηγορία Super Soco
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 18:31

EICMA 2021 - Vmoto Stash 2022

To Vmoto Soco Group παρουσίασε στην EICMA μια νέα γυμνή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα ονόματι Stash, μοτοσυκλέτα που βρίσκεται ένα σκαλί πάνω από τα υπόλοιπα ηλεκτρικά μοντέλα της φίρμας, τόσο όσον αφορά στην premium κατασκευή όσο και στις επιδόσεις της.

Stash σημαίνει αποθηκεύω στα αγγλικά, αν και υπάρχουν κι άλλες ερμηνείες ελαφρώς πιο σκοτεινές που μάλλον δεν τις σκέφτηκε εις βάθος η εταιρεία. Το όνομα Stash το παίρνει η μοτοσυκλέτα από τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο που χωρά ένα full-face κράνος, χώρο που βρίσκεται εκεί που θα βρισκόταν το ρεζερβουάρ σε μια βενζινοκίνητη μοτοσυκλέτα.

Το design του Stash έχει αναλάβει το C-Creative design studio ενώ ο κινητήρας έχει απόδοση 6000 Watt, ήτοι 8 hp, κορυφαία απόδοση για τη φίρμα, αν αναλογιστεί κανείς πως το πιο δυνατό μοντέλο της μέχρι σήμερα ήταν το Super Soco TC Max με δύναμη 5100 Watt.

Τώρα, από τη μετάφραση του ιταλικού press kit μείναμε ελαφρώς μπερδεμένοι, καθώς εκεί αναφέρεται πως ο κινητήρας είναι τοποθετημένος στο κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας, όμως αν όντως βρίσκεται εκεί, τότε τι ρόλο παίζει το μεγάλο κλειστό κέντρο του πίσω τροχού;

Η Stash έχει τελική ταχύτητα 105 χλμ/ώρα και επίσημη αυτονομία 240-260 χλμ., αν οδηγείτε με σταθερά 45 χλμ/ώρα. Μια πλήρης φόρτιση διαρκεί 6 ώρες, ενώ η μοτοσυκλέτα ζυγίζει μόλις 105 κιλά.

Η χαμηλή σέλα των 785 mm κάνει το Stash κατάλληλο για όλα τα ύψη, οι μεγάλοι τροχοί είναι 17 ιντσών, και τα ελαστικά έχουν διαστάσεις 100/80-17 και 120/70-17.

Στις αναρτήσεις έχουμε ένα ανάποδο πιρούνι κι ένα μονό πίσω αμορτισέρ, δίχως η εταιρεία να μας δίνει περισσότερα στοιχεία για αυτά.

Στα φρένα η Stash φορά μονό δίσκο μπροστά με ακτινική δαγκάνα, ενώ έχει έναν ακόμη δίσκο πίσω.

Τα φώτα είναι full LED, έχουμε και DRL LED φώτα, και η οθόνη είναι ψηφιακή LCD.

Η Stash θα κυκλοφορήσει σε 3 χρωματισμούς, μπλε-μαύρο, κίτρινο-μαύρο και γκρι-μαύρο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon