.
Κατηγορία Super Soco
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 10:51

Vmoto Stash - Η νέα premium ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της φίρμας

Η Vmoto Soco, που μεταξύ άλλων παράγει τις μικρές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες TC, TSX και TC Max, ετοιμάζεται να αποκαλύψει στην EICMA 2021 ένα νέο premium e-bike, το οποίο εμφανίστηκε πριν την ώρα του χάρη στις πατέντες που κατέθεσε η εταιρεία για αυτό.

Η μοτοσυκλέτα θα είναι το πρώτο μέλος μιας νέας premium ηλεκτρικής μπράντας του Vmoto Soco Group, ενώ για το design της υπεύθυνος είναι ο Adrian Morton, που ήταν υπεύθυνος σχεδιασμού της MV Agusta για 20 χρόνια, έχοντας στο παρελθόν δουλέψει και για τη Benelli.

Το σχέδιο της Stash, όπως ονομάζεται η νέα μοτοσυκλέτα, δεν αποκλίνει ιδιαίτερα από τα υπόλοιπα… non-premium ηλεκτρικά μοντέλα της φίρμας, με τη μπαταρία να βρίσκεται στο κέντρο του οχήματος, όμως ο κινητήρας εδράζεται στο κέντρο του πίσω τροχού.

Πέρα από τις ομοιότητες στο design με τα άλλα μοντέλα της Vsoco, το Stash δεν αποκλίνει πολύ από ότι φαίνεται ούτε στην κατηγορία διπλωμάτων για την οποία απευθύνεται, και αναμένουμε να μπορεί κανείς να το οδήγησει με Α1 δίπλωμα.

Το ψαλίδι είναι πιο στιβαρό από τα υπόλοιπα μοντέλα, και φανταζόμαστε πως η ιπποδύναμη θα είναι ελαφρώς υψηλότερη, αν και για την ώρα δεν έχουμε στα χέρια μας τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν το Stash να ξεχωρίζει είναι ο προβολέας με τα φτεράκια, και η μάλλον ρυθμιζόμενη ζελατίνα από πάνω. Ιδιαίτερο όμως είναι και το σχέδιο του “ρεζερβουάρ”, που έχει κενό από κάτω του, ενώ στο μπροστινό του μέρος έχει ένα εξάρτημα που μοιάζει με σύνδεσμο, στον οποίο το “ρεζερβουάρ” ενδέχεται να περιστρέφεται και να ανασηκώνεται, για να αποκαλύψει κάποιον αποθηκευτικό χώρο απο κάτω. Το τελευταίο μας θυμίζει το concept της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας QJ7000D που μπορεί να δούμε και στην Ευρώπη με τα σήματα της Benelli.

Περιέργως ο Morton έχει τοποθετήσει ένα στρογγυλό εξάρτημα στο φέρινγκ, που θυμίζει κινητήρα, όμως μάλλον πρόκειται για στιλιστική λεπτομέρεια, αφού το μοτέρ είναι εμφανώς τοποθετημένο στον πίσω τροχό.

Τώρα αναμένουμε να δούμε τη μοτοσυκλέτα σε τελειωμένη μορφή στο περίπτερο της Vmoto Soco στην EICMA.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon