.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 17:05

Η Royal Enfield σχεδιάζει scrambler έκδοση του Himalayan

Περισσότερο On και λιγότερο Off φαίνεται πως είναι η επόμενη μοτοσυκλέτα που θα προκύψει από την πλατφόρμα LS411 του Himalayan.

Η αρχή έγινε πριν λίγες μέρες όταν η ιστοσελίδα Motoroids δημοσίευσε φωτογραφίες από μια νέα μοτοσυκλέτα υπό δοκιμή στους δρόμους της Ινδίας. Η απορία σχεδόν απαντήθηκε λίγο μετά όταν εμφανίστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από τον χρήστη 69_thewanderlust (Nikhil Renunathan) που απεικονίζει ένα πρωτότυπο σχέδιο από πηλό, λες και διέρρευσε κατευθείαν από τα σχεδιαστήρια της Royal Enfield.

Κάποιοι την αποκαλούν "street Himalayan", ας την αποκαλέσουμε γι' αρχή "scrambler" - έτσι περίπου δείχνει η λογική της και άλλωστε προς το παρόν δεν έχει επίσημο όνομα.
εξελίσσεται στην Αγγλία

Royal Enfield Himalayan Spied 1200x1048

Η μπροστινή ρόδα δείχνει να είναι 18 ή 19 ιντσών σε διάμετρο, πάντως όχι 21, ενώ η σπαρτιάτικη λογική του πρωτοτύπου αυτού έχει αφαιρέσει από το Himalayan το μεγάλο σύμπλεγμα οργάνων, τον ανεμοθώρακα, αλλά και τη σχάρα.

Το μέλλον του μοντέλου δεν είναι καθόλου σαφές καθώς, σε αντίθεση με το Himalayan 650, περί αυτού δεν έχουμε συναντήσει και πολλές πληροφορίες ή φήμες. Εικάζουμε ωστόσο πως μια πιο οικονομικά προσιτή και λίγο πιο χαμηλή εκδοχή της περίφημης on-off της Royal Enfield δεν θα δυσκολευτεί να βρει το κοινό της. Ειδικά στην Ασία.

Πηγή: Motoroids

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 17:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon