.
Κατηγορία Royal Enfield
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 10:46

Royal Enfield Hunter 350 & Classic 350 - Κατασκοπικές φωτογραφίες και teaser video

Η νέα μονοκύλινδρη μοτοσυκλέτα σε ρετρό στιλ από την Royal Enfield, που ακούει στο όνομα Hunter 350, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο σε “κατασκοπικές” φωτογραφίες, ενώ από ότι φαίνεται επίκειται άμεσα η επίσημη παρουσίαση της.

Η παρουσίαση του Hunter ακολουθεί την πρόσφατη παρουσίαση του Meteor, με τη μοτοσυκλέτα να χρησιμοποιεί τον ίδιο μονοκύλινδρο κινητήρα των 350 κ.εκ., αλλά με πιο σπορ εμφάνιση, πλησιάζοντας περισσότερο στα 650 Interceptor και Continental GT.

Το Hunter αναμένεται να μοιράζεται τα περισσότερα μηχανικά του μέρη με το Meteor, δηλαδή το κλειστό πλαίσιο, το συμβατικό πιρούνι, τα 2 αμορτισέρ, τα δισκόφρενα με το δικάναλο ABS, τους χυτούς τροχούς, το 15λιτρο ρεζερβουάρ, κ.α., και φυσικά τον μονοκύλινδρο αέρο-ελαιόψυκτο κινητήρα των 349 κ.εκ., με απόδοση 20.2 hp / 6.100 rpm και 2,7 Kgm / 4.000 rpm.

Όπως φαίνεται το Hunter θα έχει μικρότερο τροχό μπροστά στις 18 ίντσες, σπορ εξάτμιση, διαφορετική σέλα και αισθητικές αλλαγές.

Τώρα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η Royal Enfield ξεκίνησε σειρά teaser-video για ένα κλασικό μοντέλο που θα αποκαλυφθεί την 1η του Σεπτέμβρη. Θα είναι το Hunter; Ή όπως γράφουν τα σχόλια των Ινδών θα πρόκειται για μια ακόμη έκδοση στην ίδια βάση, το Classic 350;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon