.
Κατηγορία Royal Enfield
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 11:38

Η Royal Enfield εξελίσσει το Himayalan 650 στην Αγγλία

Ένα αναμενόμενο βήμα για τους Ινδούς έχει αρχίσει να υλοποιείται στη γειτονιά μας.

Η νέα δικύλινδρη πλατφόρμα της Royal Enfield βρίσκεται ανάμεσά μας από το 2018, μα προς το παρόν περιορίζεται σε δύο roadster, Interceptor και Continental GT. Από την πρώτη στιγμή η σύνδεση με μια μελλοντική on-off/adventure εκδοχή ήταν πρακτικά αυτόματη, δίχως ωστόσο απτές ενδείξεις πως κάτι σχετικό θα έρθει σύντομα.

Όπως αναφέρει τώρα ο Αγγλικός Τύπος, η Royal Enfield όντως εξελίσσει μια τέτοια μοτοσυκλέτα στις νέες εγκαταστάσεις της στο Bruntingthorpe, δηλαδή επιχειρεί να παντρέψει μια βάση κοντινή (ή και αυτούσια) με το Himalayan με το δικύλινδρο 650 μοτέρ της.

Πρόκειται για μια απολύτως λογική κίνηση με το βλέμμα στραμμένο σε μοτοσυκλέτες όπως τα Triumph Scrambler 1200, η οποία θα μπορούσε εύκολα να μιμηθεί τη μεγάλη εμπορική επιτυχία των Interceptor και Continental GT σε σημαντικές αγορές όπως αυτές της Αγγλίας και των ΗΠΑ.

Η πληροφορία πως η εξέλιξη της μοτοσυκλέτας γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αγγλία απλώς κουμπώνει άριστα με τη λογική: μια τέτοια μοτοσυκλέτα θα είχε μικρό εμπορικό ενδιαφέρον στην Ασία, αλλά μεγάλο στη Δύση.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες, καθώς δεν είναι καν βέβαιο αν η μοτοσυκλέτα θα ενταχθεί στην οικογένεια Himalayan ή αν θα επιλεχθεί ένα άλλο όνομα. Στην Αγγλία ακούγονται αρκετά τα ονόματα Hunter και Sherpa, αλλά προφανώς πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη πριν επιβεβαιωθεί κάτι σχετικό.

>>> Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται το Royal Enfield Himalayan 2021

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 11:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon