.
Κατηγορία Royal Enfield
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 13:07

Royal Enfield Himalayan - “Κατασκοπικές” φωτογραφίες νέας έκδοσης

Το ινδικό site Motoroids δημοσίευσε 3 “κατασκοπικές” φωτογραφίες μιας νέας έκδοσης της Royal Enfield Himalayan, που δοκιμάζεται στον δρόμο.

Απ’ ότι φαίνεται, η Royal Enfield εξελίσσει μια νέα έκδοση της Himalayan, με πιο ασφάλτινο προορισμό από την έκδοση που ήδη γνωρίζουμε.

Οι διαφορές που φαίνονται στις φωτογραφίες περιλαμβάνουν διαφορετικό μπροστινό τροχό μικρότερης διαμέτρου, απουσία της βάσης για το μπιτόνι μπροστά, πιρούνι δίχως φυσούνες, απουσία μάσκας και ζελατίνας, και απουσία ψηλού φτερού μπροστά.

Τα μηχανικά μέρη δείχνουν ίδια με του γνωστού μας Himalayan, με τον μονοκύλινδρο και αεροελαιόψυκτο κινητήρα των 411 κ.εκ. Και των 24,3 hp, ενώ οι τροχοί της νέας έκδοσης έχουν κι αυτοί ακτίνες, η εξάτμιση συνεχίζει να βγαίνει ψηλά, και το ίδιο όρθια φαίνεται η θέση οδήγησης.

Η μοτοσυκλέτα των φωτογραφιών του Motoroids φορά τον έξτρα εξοπλισμό των σκληρών βαλιτσών της Enfield, ενώ δεν γνωρίζουμε αν θα παραδίδεται με αυτές στον στάνταρ εξοπλισμό της όταν και αν βγει στην παραγωγή.

Καλή η νέα πιο ασφάλτινη έκδοση, αλλά εμείς περιμένουμε πώς και πώς την δικύλινδρη Himalayan 650, η οποία μάλλον δείχνει να αργεί λιγάκι.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon