.
Κατηγορία Polaris
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 11:52

Polaris RZR Trail 2021 - Πιο άνετα και με προηγμένη τεχνολογία

Ακόμα μεγαλύτερη άνεση και έμφαση στην κορυφαία τεχνολογία ήταν οι τομείς που εστίασε η Polaris, στην εξέλιξη των RZR του 2021, με την αμερικάνικη φίρμα να παρουσιάζει επίσημα στις 14/1/2021 τα νέα RZR Trail και RZR Trail S.

Με ανανεωμένο design, μεγαλύτερη άνεση από τα μοντέλα που αντικαθιστούν, και τεχνολογία αιχμής, τα 2 μοντέλα έχουν διαφορετικό φάρδος (μετατρόχιο), για να βολέψουν τόσο τους φαν των στενών μονοπατιών (RZR Trail, με πλάτος 1.270 mm) και των επιδόσεων σε πιο ανοιχτό τερέν (RZR Trail S με πλάτος 1.524 mm).

Θυμίζουμε πως εκεί που διαφέρουν οι εκδόσεις Trail από τα υπόλοιπα RZR είναι το κοντό μεταξόνιο, που τα κάνει πιο μανιτζέβελα στο μονοπάτι.

Νέο είναι το ρυθμιζόμενο τιμόνι, που αλλάζει θέση για να βολέψει όλα τα γούστα, ενώ νέες είναι και οι πόρτες -τα προηγούμενα δεν είχαν. Έτσι πέτρες και σκόνη μένουν μακριά από τους επιβαίνοντες, συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη άνεση τους. Κερασάκι όσον αφορά στην άνεση αποτελούν οι μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων και η μεγάλη ελάχιστη απόσταση από το έδαφος.

Περνάμε στις τεχνολογικές παροχές, με την Polaris να προσφέρει μεγάλες TFT οθόνες οργάνων στα 2 RZR Trail, με το σύστημα Ride Command στην πλέον εξελιγμένη του μορφή. Επτά ολόκληρες ίντσες οθόνης αφής (touch screen), για να ανακαλύψετε νέα μονοπάτια, με GPS για πλοήγηση και με την εφαρμογή Group Ride για να βλέπετε που βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της παρέας στα άλλα RZR.

Τα 2 RZR Trail του 2021 έχουν για πρώτη φορά εργοστασιακό ηχοσύστημα από την Rockford Fosgate (πρωτιά για την κατηγορία), για να ακούτε και μουσική στο μονοπάτι.

Νέοι είναι και οι LED προβολείς και τα DRL LED φώτα, που κάνουν τη νύχτα μέρα στο δάσος.

Η Polaris προσφέρει περισσότερα από 29 νέα εργοστασιακά αξεσουάρ για τα 2 RZR Trail του 2021, που προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα 60 αξεσουάρ που διαθέτει η φίρμα για τη σειρά και περιλαμβάνουν ζελατίνες, οροφές, προφυλακτήρες, προβολείς αλογόνου, αναρτήσεις της Fox, κ.α.!

Περνάμε στα μηχανικά μέρη, με το RZR Trail να έρχεται με τον δικύλινδρο ψεκαστό ProStar κινητήρα των 900 κ.εκ., με απόδοση 75 hp και σύστημα φρένου κινητήρα EBS. Τα ελαστικά είναι 26 ιντσών, ενώ οι ανεξάρτητες αναρτήσεις έχουν διαδρομές 254 mm. Παράλληλα διαθέτει βάση για εργάτη, ενώ έρχεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού: RZR Trail Sport, RZR Trail Premium, and RZR Trail Ultimate.

Το RZR Trail S διατίθεται με τη σειρά του σε 3 εκδόσεις: το Trail S 900 Sport έρχεται εξοπλισμένο με δικύλινδρο ψεκαστό ProStar κινητήρα 900 κ.εκ., απόδοσης 75 hp, ενώ τα RZR Trail S 1000 Premium και Ultimate φοράνε τον δικύλινδρο ProStar 1000 των 100 hp. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν σύστημα φρένου κινητήρα EBS. Το Trail S διαθέτει ελαστικά 27 ιντσών και διαδρομή αναρτήσεων 311 mm μπροστά και 335 mm πίσω, ενώ παράλληλα διαθέτουν βάση για εργάτη.

Φυσικά όλα τα RZR Trail του 2021 διαθέτουν σύστημα κίνησης All Wheel Drive AWD, ενώ αναμένονται στους dealer τον Φεβρουάριο του 2021.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon